MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκρηξη σε κατάστημα παράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία αρχείου

Αναστάτωση τα ξημερώματα στην οδό Μίλτωνος στη Λεμεσό – Έκρηξη σε κατάστημα πώλησης κατεψυγμένων τους «σήκωσε στο πόδι» – Ιδιοκτήτης του καταστήματος παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας 2ης κατηγορίας – Εκτεταμένες ζημιές στο κατάστημα – Ψάχνουν δράστες και κίνητρα​

Advertisement

Ήταν λίγο πριν τις 2:40 τα ξημερώματα όταν σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα καταψυγμένων που βρίσκεται στην οδό Μίλτωνος στην περιοχή Ομόνοιας της Λεμεσού, το οποίο ανήκει σε 41χρονο παράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας. 

Από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος στην προθήκη της πίσω όψη του καταστήματος. Ως εκ τούτου σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην προθήκη αλλά και στο εσωτερικό του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να έχει υπολογιστεί ακόμη η αξία των ζημιών.

Αστυνομική ισχυρή δύναμη φρουρεί από τα ξημερώματα την περιοχή ενώ σήμερα αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες. Αν και ο 41χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δηλώνει άγνοια για τα κίνητρα των δραστών καθώς όπως ανέφερε δεν υποψιάζεται κανένα δεν αποκλείεται το περιστατικό να έχει σχέση και με τις ποδοσφαιρικές του δραστηριότητες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal