MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκπρόσωπος: Με συνετή διαχείριση ο ελληνικός λαός θα δει καλύτερες μέρες

Advertisement

Sponsored by exness

Την ελπίδα ότι ο ελληνικός λαός θα μπορέσει να δει καλύτερες ημέρες μέσα από μια συνετή δημοσιονομική διαχείριση, αλλά και με μεγαλύτερη κατανόηση εκ μέρους των εταίρων, εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.

Advertisement

Κληθείς να σχολιάσει την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα διάσωσης, ο κ. Προδρόμου δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι εδώ και χρόνια, μαζί με τον κυπριακό λαό, η κυπριακή Κυβέρνηση παρακολουθεί πάντα με ενδιαφέρον και σε κάποιες στιγμές με αγωνία την πορεία που ακολούθησε η Ελλάδα.

«Είναι σίγουρα μια θετική και πολύ ευνοϊκή συγκυρία το ότι ολοκληρώνεται τουλάχιστον τυπικά το πρόγραμμα», είπε, και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα ήταν ίσως η χώρα που δοκιμάστηκε περισσότερο από οποιονδήποτε από αυτή την κρίση.

Πάντα έχουμε την ελπίδα ότι με τις τεράστιες προσπάθειες και τις θυσίες του ελληνικού λαού, σε συνδυασμό με τον πλούτο τον οποίο έχει και μπορεί να αναδείξει η Ελλάδα, εάν υπάρξει μια συνετή διαχείριση – και εδώ έχουμε και τη δική μας εμπειρία που μπορεί να συνηγορεί – θα μπορέσει επιτέλους ο ελληνικός λαός να δει καλύτερες μέρες, ανάλογες με αυτό που αξίζει στην Ελλάδα, ανέφερε ο Εκπρόσωπος.

«Θέλουμε να ελπίζουμε ότι και οι εταίροι, οι δανειστές, οι διεθνείς οργανισμοί θα δουν στη συνέχεια με την κατανόηση που επιβάλλεται τις προσπάθειες της Ελλάδας, καθώς είναι κοινή ομολογία ότι στο παρελθόν έγιναν εκατέρωθεν λάθη» είπε.

Ο κ. Προδρόμου ανέφερε εξάλλου ότι κάποιες από τις προκλήσεις εξακολουθούν να υπάρχουν. «Δεν τελειώνει η δοκιμασία με το τέλος του προγράμματος, όμως το μεγάλο στοίχημα είναι να βρεθεί ένας τρόπος να ξεφύγει η Ελλάδα από τον φαύλο κύκλο που είχε αναπτυχθεί τα προηγούμενα χρόνια», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network