MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη με καλεσμένο τον Υφυπουργό Ναυτιλίας (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Η MC Media και το Cyprus Times Network παρουσιάζουν την εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη – Πρσκεκλημένος στην αποψινή εκπομπή ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης – Κάθε Πέμπτη στις 8 το βράδυ

Δεύτερη εκπομπή της Βιώσιμης Ανάπτυξης και προσκεκλημένος της δημοσιογράφου Μαρίας Χαραλάμπους, γι’ αυτήν την εβδομάδα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης.

Advertisement

Επεξηγεί το μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται η κυπριακή ναυτιλία, εφαρμόζοντας μέτρα που συμβάλουν στην μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και αναδεικνύουμε το πώς η πράσινη ναυτιλία μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και της κλιματικής αλλαγής.

Πώς ο Υφυπουργός σχολιάζει την πορεία της κυπριακής ναυτιλίας έναντι στις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις μας ως κράτος μέλος της ΕΕ, ποιες πρωτοβουλίες αναλαμβάνονται ούτως ώστε αυτή η μετάβαση να είναι ρεαλιστική και πώς τα πράσινα φορολογικά κίνητρα -μαζί με στοχευμένα προγράμματα- μας προσφέρουν το επόμενο βήμα.

Παράλληλα με τον Υφυπουργό, αναλύουμε τους κυριότερους κινδύνους που αντιμετωπίζει σήμερα η ναυτιλία και επεξηγούμε τον ρόλο των εναλλακτικών καυσίμων σε πλοία με κυπριακές σημαίες.

Οι υφιστάμενες και μελλοντικές προκλήσεις για την κυπριακή ναυτιλία, η ανάπτυξή της και τι επέφερε σε όλα αυτά η δημιουργία του Υφυπουργείου Ναυτιλίας…

Kάθε Πέμπτη στις 8 το βράδυ, κοντά σας η εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη!

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο ολόκληρη την εκπομπή: 

Η εκπομπή είναι μια προσφορά της Φαρμακοβιομηχανίας REMEDICA

Υποστηρικτής Εκπομπής: EXNESS

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network