MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη: Έρχονται θερμοκρασίες Καΐρου για την Κύπρο – Σοβαρές οι επιπτώσεις Κλιματικής Αλλαγής

Advertisement

Sponsored by exness

Η MC Media και το Cyprus Times Network παρουσιάζουν αυτή την Πέμπτη την εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη – Προσκεκλημένος στην αποψινή εκπομπή ο Διευθυντής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου, Δρ. Κλεάνθης Νικολαΐδης – Οι επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής, πώς επηρεάζονται οι θερμοκρασίες και οι εποχές της Κύπρου, ποιες οι προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια και πώς μπορούμε να δράσουμε – Δείτε την εκπομπή

Η Κλιματική Αλλαγή και οι επιπτώσεις της- που ήδη άρχισαν να είναι ορατές στην Κύπρο- βρέθηκαν στο επίκεντρο της αποψινής εκπομπής της Βιώσιμης Ανάπτυξης, με προσκεκλημένο τον Διευθυντή της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου, Δρ. Κλεάνθη Νικολαΐδη.

Advertisement

Ο κος. Νικολαΐδης μας εξηγεί το πώς η Κλιματική Αλλαγή μπορεί να επηρεάσει τον πλανήτη και αναφέρει στην δημοσιογράφο Μαρία Χαραλάμπους, τις ήδη ορατές επιπτώσεις της στο κλίμα της Κύπρου.

Πώς το κλίμα του νησιού μας μετατρέπεται σιγά-σιγά σε κλίμα Αιγύπτου, τι αλλάζει με τις θερμοκρασίες που θα καταγράφονται, πώς επηρεάζονται οι εποχές μας και ποια η ανησυχία για τις βροχοπτώσεις στον τόπο μας;

Όλα τα πιο πάνω, καθώς και οι επιπλέον επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρει η Κλιματική Κρίση, τόσο σε οικονομικούς όσο και άλλους παράγοντες, παρουσιάζονται από τον Δρ. Κλεάνθη Νικολαΐδη σε μία προσπάθεια να κατανοήσουμε την ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη και περιβαλλοντική συνείδηση!

Kάθε Πέμπτη στις 8 το βράδυ, κοντά σας η εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη!

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο ολόκληρη την εκπομπή:

Η εκπομπή είναι μια προσφορά της Φαρμακοβιομηχανίας REMEDICA

Υποστηρικτής Εκπομπής: EXNESS

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network