MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ανάγκη στήριξης για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε κάθε νοικοκυριό (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Η MC Media και το Cyprus Times Network παρουσιάζουν αυτή την Πέμπτη την εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη – Πρoσκεκλημένος στην αποψινή εκπομπή ο Χρίστος Τσίγκης, Εκτελεστικός Διευθυντής  ΣΑΕΚ – Τα αιολικά πάρκα στην Κύπρο και η πράσινη ενέργεια – Τι γίνεται με τις ανανεώσιμες πηγές και ποιες οι προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια – Τιμή ηλεκτρικού ρεύματος και φωτοβολταϊκά – Δείτε την εκπομπή

Η αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος αποτελεί ένα από τα κυριότερα προβλήματα στις μέρες μας, απασχολώντας το κάθε νοικοκυριό. Στην αποψινή εκπομπή της Βιώσιμης Ανάπτυξης, καλεσμένος είναι ο Χρίστος Τσίγκης, Εκτελεστικός Διευθυντής ΣΑΕΚ, με τον οποίο συζητάμε για τα αιολικά πάρκα στην Κύπρο, την πράσινη ενέργεια, τα φωτοβολταϊκά και πώς αυτά μπορούν να λειτουργήσουν θετικά προς το περιβάλλον και στους πολίτες, ανακουφίζοντάς τους από τις αυξημένες τιμές.

Advertisement

Τα αναξιοποίητα έργα όπως ΑΠΕ, αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα, που αν και υπάρχουν σε διάφορα σημεία της Κύπρου, παραμένουν αναξιοποίητα λόγω αδυναμίας εξεύρεσης κατάλληλου δικτύου.

Πώς μπορεί ένα νοικοκυριό να επωφεληθεί με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, με ποιο σχέδιο μπορεί το κράτος να στηρίξει αυτόν τον στόχο και ποιες οι αδυναμίες του σήμερα.

Υπάρχουν ή όχι τα κατάλληλα σχέδια; Ο Εκτελεστικός Διευθυντής ΣΑΕΚ μας παρουσιάζει τις θέσεις του συνδέσμου του και τις προτάσεις που ήδη έχει καταθέσει ενώπιον Επιτροπής και Υπουργείου Ενέργειας.

Kάθε Πέμπτη στις 8 το βράδυ, κοντά σας η εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη!

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο ολόκληρη την εκπομπή:

Η εκπομπή είναι μια προσφορά της Φαρμακοβιομηχανίας REMEDICA

Υποστηρικτής Εκπομπής: EXNESS

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network