MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκπληξη για τον λόγο παραίτησης του Προέδρου του ΔΣ ΡΙΚ εκφράζει το Ίδρυμα

Advertisement

Sponsored by exness

«Ανέφερε άλλο λόγο παραίτησης από εκείνον που επικαλέστηκε στο εν λόγω δημοσίευμα»

Την έκπληξή του για τον λόγο παραίτησης του Προέδρου του ΔΣ του ΡΙΚ εκφράζει το ΔΣ του Ιδρύματος σε ανακοίνωσή του, την οποία εξέδωσε με αφορμή τις δηλώσεις του παραιτηθέντος Προέδρου στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», ημερομηνίας 16 Φεβρουαρίου 2023.

Advertisement

«Σημειώνεται ότι ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της Συνεδρίας του Σώματος στις 14 Φεβρουαρίου 2023, στην οποία ενημέρωσε τα Μέλη για την υποβολή της παραίτησής του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετά από σχετική ερώτηση, ανέφερε ως λόγο παραίτησης άλλον, από εκείνον που επικαλέστηκε στο εν λόγω δημοσίευμα», αναφέρει το ΔΣ του ΡΙΚ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο επαναβεβαιώνει την προσήλωσή του στις Αρχές και Αξίες που διέπουν τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί στο πλαίσιο του Νόμου για το καλώς νοούμενο συμφέρον και πρόοδο του ΡΙΚ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Στο δημοσίευμα ο «Φ» επικαλείται δηλώσεις του κ. Μιχαήλ στην εφημερίδα στις οποίες, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «δεν μπορώ με την σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, όπως ειναι αυτή τη στιγμή, να επιτελέσω το έργο μου».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network