MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκοψαν μαθητή με πάνω από 2 χιλιάδες και κάνναβη στη Λεμεσό και… βρήκε την καλύτερη δικαιολογία!

Advertisement

Sponsored by exness

«Φορτωμένος» χρήματα και με μερικά γραμμάρια κάνναβη στο αυτοκίνητο πιάστηκε χθες το βράδυ 18χρονος μαθητής από τη Λεμεσό, έχοντας ως συνεπιβάτες άλλους δύο μαθητές, 17 και 16 χρόνων. Βρήκε μάλιστα να δώσει στους αστυνομικούς του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων που ανέκοψαν το όχημα του για έλεγχο μία… τουλάχιστον ευφάνταστη δικαιολογία σε σχέση με το που βρήκε τόσα χρήματα.

Advertisement

Χθες βράδυ, τα μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού έκαναν σήμα στον 18χρονο οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Αυτός συνέχισε την πορεία του με αποτέλεσμα να υπάρξει καταδίωξη. Τελικά ανακόπηκε σε περιοχή της Γερμασόγειας. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε τα μέλη της δύναμης, εντόπισαν στην κατοχή του 18χρονου οδηγού του οχήματος το ποσόν των 2,350 ευρώ καθώς και 2,5 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 18χρονος οδηγός, ο 17χρονος συνοδηγός και ο 16χρονος συνεπιβάτης του, όλοι μαθητές, οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για ανάκριση. 17χρονος και 16χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι αφού στην κατοχή τους δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε.

Ο 18χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα. Ανακρινόμενος μάλιστα είχε -όπως πληροφορούμαστε- μίας πρώτης τάξεως δικαιολογία να δώσει. Είπε ότι οι 2 και πλέον χιλιάδες ευρώ που είχε στην κατοχή του, αποτελούσαν δώρο για τα γενέθλια του που ήταν μια μέρα πριν, στις 31 Ιανουαρίου, από συγγενικά του πρόσωπα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal