MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκλεψε πορτοφόλι και… έκανε ψώνια με την πιστωτική κάρτα στην Πάφο. Στο κελί 35χρονη

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση 35χρονη για απόσπαση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και κλοπή – Σε δεύτερη περίπτωση υπό κράτηση 25χρονη

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 35χρονης για υπόθεση απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και κλοπή από λογαριασμό προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 7 Ιουλίου του 2021, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από 28χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι την ίδια ημέρα απώλεσε το πορτοφόλι του στο οποίο είχε εκτός από προσωπικά του έγγραφα και μια πιστωτική κάρτα.

Ο 28χρονος ανέφερε στην Αστυνομία, πως διαπίστωσε πως το απόγευμα της ίδιας ημέρας, δηλαδή της 7ης Ιουλίου, η κάρτα του χρησιμοποιήθηκε σε τρία καταστήματα με αποτέλεσμα να αγοραστούν εμπορεύματα συνολικής αξίας 300 ευρώ.

Μετά την εξέλιξη αυτή το ΤΑΕ Πάφου επιθεώρησε τα κλειστά κυκλώματα των καταστημάτων και αναγνωρίστηκε ο δράστης. Πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 35 ετών.

Εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες τα μεσάνυχτα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της ανευρέθηκαν κάποια τεκμήρια τα οποία αξιολογούνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Στο μεταξύ, υπό κράτηση τέθηκε σε άλλη περίπτωση 25χρονη για παράνομη κατοχή περιουσίας και παράνομη κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων τα οποία εντοπίστηκαν εντός του οχήματος της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 25χρονη ανεκόπη με το όχημα της χθες και σε έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο της, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή της διάφορα αντικείμενα για τα οποία δεν έδωσε εξηγήσεις για την προέλευση τους.

Ανάμεσα στα αντικείμενα ήταν ένα ηχείο, ένα play station, ένα drown και άλλα, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Η 25χρονη κατηγορήθηκε γραπτώς και αναμένεται να κλητευθεί αργότερα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network