MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκλεψε πορτοφόλι και χρησιμοποίησε τις πιστωτικές κάρτες για αγορές… Χειροπέδες σε 19χρονο στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Έκλεψε πορτοφόλι και χρησιμοποίησε πιστωτικές κάρτες για αγορές – Χειροπέδες σε 19χρονο στη Λεμεσό – Διερευνά η Αστυνομία

Η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη νεαρού άντρα ηλικίας 19 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής. Ο 19χρονος σε διάφορες περιπτώσεις, φαίνεται να εξασφάλισε υλικά αγαθά, με τη χρήση πιστωτικών καρτών, οι οποίες είχαν κλαπεί από αυτοκίνητο στη Λεμεσό.

Advertisement

Η καταγγελία για την κλοπή των πιστωτικών καρτών έγινε χθες από κάτοικο Λεμεσού, σύμφωνα με την οποία, άγνωστοι έκλεψαν το πορτοφόλι του (βρισκόταν εντός του αυτοκινήτού του), το οποίο περιείχε διάφορα προσωπικά του έγγραφα, καθώς επίσης και έξι πιστωτικές κάρτες.

Μέσα από τη διερεύνηση της καταγγελίας, εξασφαλίστηκε ένταλμα εναντίον του 19χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα. Σε σωματική έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του ανευρέθηκε το κλοπιμαίο πορτοφόλι, καθώς επίσης και οι πιστωτικές κάρτες.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις ενώ ο νεαρός παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστηρίου το οποίο διέταξε την επταήμερη προσωποκράτησή του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network