MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκλεψε μοτοποδήλατο αλλά… δεν το χάρηκε για πολύ ώρα στη Λεμεσό. Συνελήφθη 15χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Έκλεψαν μοτοποδήλατο αλλά… δεν το χάρηκαν πολύ στη Λεμεσό – Συνελήφθη 15χρονος – Ψάχνουν δεύτερο πρόσωπο που ήταν μαζί του – Διερευνά η Αστυνομία

Φωτογραφία Αρχείου…

Advertisement

Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 15χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3μ.μ. χθες, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λεμεσού, ότι άγνωστοι έκλεψαν το μοτοποδήλατό του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό.

Λίγη ώρα αργότερα, από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε πληροφορία, σύμφωνα με την οποία σε δρόμο της Λεμεσού, δύο νεαροί επέβαιναν σε μοτοποδήλατο, η περιγραφή του οποίου ομοίαζε με το μοτοποδήλατο του παραπονούμενου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το εν λόγω μοτοποδήλατο, με τους δύο νεαρούς. Μόλις οι νεαροί αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, εγκατέλειψαν το μοτοποδήλατο και τράπηκαν σε φυγή. Ακολουθήθηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να ανακόψουν τον ένα από τους δύο.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 15χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μετά από έλεγχο στο μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το μοτοποδήλατο που είχε καταγγελθεί προηγουμένως ως κλοπιμαίο. Διαπιστώθηκε επίσης ότι στο μοτοποδήλατο, είχαν προκληθεί διάφορες ζημιές.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal