MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκλεψαν σχεδόν μισό εκατομμύριο σε κοσμήματα στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Δύο άτομα συνελήφθησαν στα κατεχόμενα σε σχέση με την ληστεία χρυσοχοείου – κοσμηματοπωλείου στην Λευκωσία.

Advertisement

Οι δράστες άρπαξαν προχθές τα ξημερώματα από το κατάστημα Assos (Altınbaş) χρυσαφικά και άλλα αξίας 900.000 ΤΛ (300.000 ευρώ). Ο ένας συλληφθείς, ο Χακάν Ανγκάι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του “επαρχιακού δικαστηρίου” που διέταξε την τριήμερη κράτησή του. Ο δεύτερος συλληφθείς, Βολκάν Ανγκάι λόγω αδιαθεσίας νοσηλεύεται στο “κρατικό” νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας και στην εντατική με πρόβλημα στην στεφανιαία αρτηρία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η “αστυνομία” σε ανακοίνωσή της γράφει επίσης ότι οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο σήμερα, οι δράστες παρέμειναν στο κατάστημα για 40 λεπτά και αποχώρησαν όταν άρχισε να χτυπά ο συναγερμός. Οι δράστες της χθεσινής διάρρηξης, κατά πάσα πιθανότητα, είναι τα ίδια πρόσωπα που διέρρηξαν πριν πέντε μέρες το κοσμηματοπωλείο «Erdinç» και πάλι στην κατεχόμενη Λευκωσία κλέβοντας κοσμήματα αξίας 300 χιλιάδων ΤΛ (100.000 περίπου ευρώ), αφού ο τρόπος δράσης τους είναι ο ίδιος και στις δύο περιπτώσεις.

Μπήκαν, προστίθεται, στο κατάστημα σπάζοντας την μπροστινή γυάλινη πόρτα και αφού πήραν τα κοσμήματα απομακρύνθηκαν από τη σκηνή πεζοί. Ερωτήματα δημιουργεί το γεγονός ότι ο συναγερμός στο χθεσινό κατάστημα καθυστέρησε 40 λεπτά να λειτουργήσει, ενώ επικρίνεται και το ότι οι διαρρήκτες δρουν με τόση άνεση χωρίς να εντοπίζονται από την “αστυνομία”.

Επισημαίνεται δε ότι το δεύτερο χρυσοχοείο απέχει μόλις 300 μέτρα από την “γενική διεύθυνση αστυνομίας”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network