MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκλεψαν G-3 από στρατιώτη στην Πράσινη Γραμμή

Advertisement

Sponsored by exness

Έκλεψαν το G-3 από στρατιώτη της Εθνικής Φρουράς – Τελείωσε τη σκοπιά και επέστρεφε στο φυλάκιο – Του επιτέθηκαν δύο άγνωστοι και του πήραν το όπλο – Διερευνά όλα τα ενδεχόμενα η Αστυνομία σε συνεργασία με την ΕΦ 

Advertisement

Γύρω στις 2 και 40 δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε στρατιώτη της Εθνικής Φρουράς στο Καϊμακλή και του απέσπασαν το στρατιωτικό τυφέκιο G-3.

O στρατιώτης μόλις είχε τελειώσει τη σκοπιά του και επέστρεφε στο φυλάκιο της μονάδας του.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες για εντοπισμό των δύο άγνωστων που επιτέθηκαν στον στρατιώτη, κι αφού τον ακινητοποίησαν κατάφεραν να του πάρουν το όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άγνωστοι έφεραν κουκούλες. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΦ.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδράς Αγγελίδης σημείωσε η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο ότι “είμαστε σε αρχικό στάδιο των ερευνών”.

Αμέσως μετά την καταγγελία, είπε ο κ. Αγγελίδης, επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο χώρο μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, του ΤΑΕ Λευκωσίας καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας. Επί τόπου μετέβησαν και μέλη άλλων Υπηρεσιών και μέλη της Εθνικής Φρουράς όπου έγιναν διάφορες εξετάσεις.

Από πλευράς Αστυνομίας, σημείωσε, οι οποιεσδήποτε πληροφορίες αξιολογούνται με βάση την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία.

Ερωτηθείς για την κατάθεση του στρατιώτη, ο κ. Αγγελίδης είπε πως “έχει αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα”.

Θα εξεταστεί, σημείωσε, από ιατροδικαστή και θα ακολουθήσουν όλες οι εξετάσεις που προβλέπονται όταν υπάρχει τέτοια καταγγελία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network