MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκλεψαν διακόσια καναρίνια από περιβόλι στη Σωτήρα

Advertisement

Sponsored by exness

Διακόσια καναρίνια αξίας 3 χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από περιβόλι στη Σωτήρα – Οι άγνωστοι δράστες τραυμάτισαν τον σκύλο και έκλεψαν τα πουλιά

Advertisement

Διακόσια καναρίνια διαφόρων χρωμάτων και ηλικιών, αξίας τριών περίπου χιλιάδων ευρώ, έκλεψαν άγνωστοι από περιβόλι που βρίσκεται στη Σωτήρα, ενώ τραυμάτισαν σκύλο φύλακα που βρισκόταν ελεύθερος στο περιβόλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 58χρονο  από την Σωτήρα, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 5- 6 Φεβρουαρίου και των ωρών 13:00 – 14:00 αντίστοιχα άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν σε περιφραγμένο περιβόλι του στην περιοχή Στρεφταρά έδαφος Σωτήρας, που βρίσκεται στο δρόμο Σωτήρας – Λιοπετρίου, και έκλεψαν από σιδερένιο κλουβί, 200 καναρίνια διάφορων χρωμάτων και ηλικιών αξίας τριών περίπου χιλιάδων ευρώ. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι άγνωστοι τραυμάτισαν επίσης με άγνωστο τρόπο σκύλο φύλακα ράτσας πίτπουλ, που βρισκόταν ελεύθερος εντός του περιβολιού.

Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, ο οποίος τον περιέθαλψε και είναι καλά στην υγεία του. Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου για επιτόπιες εξετάσεις.

Το περιβόλι δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ούτε σύστημα συναγερμού, ενώ δεν υπάρχει ασφάλεια έναντι κλοπής.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network