MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκλεισαν ραντεβού δήθεν για αγορά οχήματος… Τον χτύπησαν, τον ξάφρισαν και του έκλεψαν το αυτοκίνητο στην Πύλα

Advertisement

Sponsored by exness

Στην Πύλα τρία άτομα χτύπησαν 24χρονο και τον έκλεψαν – Έκλεισαν ραντεβού δήθεν για αγορά οχήματος – Τον χτύπησαν, τον ξάφρισαν κι έκλεψαν το αυτοκίνητο – 25 χιλιάδες ευρώ συνολική αξία των κλαπέντων

Στην Πύλα τρία άτομα κτύπησαν 24χρονο και του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο, το πορτοφόλι και το αυτοκίνητο, όλα συνολικής αξίας 25 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία ένας 24χρονος από τη Λευκωσία μετέβη χθες το απόγευμα στην Πύλα για να πουλήσει το αυτοκίνητο του σε κάποιον που γνώρισε μέσω διαδικτύου.

Όταν έφτασε στο σημείο συνάντησης μαζί με τον αγοραστή υπήρχαν δύο ακόμα πρόσωπα τα οποία, όπως ανέφεραν, θα πήγαιναν για να δοκιμάσουν το αυτοκίνητο.

Ωστόσο τα τρία άτομα κτύπησαν τον 24χρονο και του πήραν το πορτοφόλι, το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο η αξία του αυτοκινήτου, του κινητού και τα όσα περιέρχονταν στο πορτοφόλι του, υπολογίζεται στις 25 χιλιάδες ευρώ.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια απολύθηκε.

Η αστυνομία εικάζει ότι τα τρία άτομα πιθανόν να είναι Τουρκοκύπριοι και σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε ο 24χρονος, έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό προς εντοπισμό τους.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network