MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκκληση συντεχνιών για προληπτικά μέτρα στις επιβατικές συγκοινωνίες για τον κορωνοϊό

Advertisement

Sponsored by exness

Έκκληση συντεχνιών για προληπτικά μέτρα στις επιβατικές συγκοινωνίες για τον κορωνοϊό – Τι αναφέρουν σε επιστολή τους

Οι συντεχνίες ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ και ΟΜΕΠΕΓΕ – ΣΕΚ σε επιστολή τους καλούν σε λήψη προληπτικών μέτρων υγείας για αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού στις επιβατικές συγκοινωνίες.

Advertisement

«Το φλέγον θέμα της επικαιρότητας σχετικά με την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κύπρο μας επιβάλει να ασχοληθούμε άμεσα με αυτό και στις Δημόσιες Συγκοινωνίες. Τα λεωφορεία και άλλοι χώροι των εταιρειών επιβατικών μεταφορών με χιλιάδες επιβάτες σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και εργαζόμενους σχεδόν όλο το 24ωρο καθημερινά, έχουν υψηλή επικινδυνότητα για τη διάδοση του κορωνοϊού», αναφέρεται.

Εκφράζοντας τις ανησυχίες τόσο των εργαζομένων στις επιβατικές μεταφορές, όσο και της κοινωνίας γενικότερα αναμένουν τη λήψη προληπτικών μέτρων υγείας για τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και του επιβατικού κοινού για την πρόληψη αυτής της ασθένειας.

Οι εργαζόμενοι στις επιβατικές μεταφορές, αναφέρεται, είναι εκπαιδευμένοι στην αντιμετώπιση συμβάντων και διαχείρισης κρίσεων. Γνωρίζουν την ψυχολογία του πλήθους και θα ήταν οι τελευταίοι που θα συνέβαλαν στη δημιουργία πανικού. Είναι έτοιμοι, προστίθεται, να βοηθήσουν στην υλοποίηση των μέτρων που θα αποφασιστούν από τους αρμόδιους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network