MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκκληση οργανωμένων γονέων για την απεργία των λεωφορείων στην Πάφο. «Έντονη δυσαρέσκειa προς το Υπ. Μεταφορών»

Advertisement

Sponsored by exness

Έκκληση οργανωμένων γονέων για την απεργία των λεωφορείων στην Πάφο. «Έντονη δυσαρέσκειά προς το Υπ. Μεταφορών»Χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να μην καταγραφούν απουσίες στους μαθητές

Advertisement

Η απεργία των εργαζομένων στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ) θα επηρεάσει αρνητικά τις χιλιάδες των μαθητών της Μέσης Εκπαίδευσης σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο προετοιμασίας για τις τελικές εξετάσεις, με το πρόβλημα να γίνεται ακόμα πιο έντονο γα τους τελειόφοιτους μαθητές, οι οποίοι σε δύο εβδομάδες έχουν τις Παγκύπριες Εξετάσεις, αναφέρει σε δελτίο Τύπου η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης.

Οι οργανωμένοι γονείς καλούν τους εργαζόμενους και την εταιρεία να αφήσουν έξω από τα απεργιακά μέτρα τις σχολικές διαδρομές σ’ αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τους μαθητές και το Υπουργείο Μεταφορών να ενεργήσει άμεσα προς επίλυση του προβλήματος και να διασφαλίσει την απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών.

Διατυπώνει επίσης τη θέση ότι σε περίπτωση που οι απεργίες δημιουργήσουν προβλήματα στις εξετάσεις καθιστούμε υπεύθυνη κάθε αρμόδια αρχή.

«Ως Οργανωμένοι Γονείς σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα των εργαζομένων να διεκδικούν τα δικαιώματα τους με όποιο τρόπο αποφασίσουν και να αγωνίζονται για την διασφάλιση των κεκτημένων τους», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου και προστίθεται ότι πρέπει να γίνεται σεβαστό από όλους το δικαίωμα των παιδιών για απρόσκοπτη πρόσβαση στις σχολικές μονάδες και την χωρίς προβλήματα παρακολούθηση των μαθημάτων τους.

Η Συνομοσπονδία χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να μην καταγραφούν απουσίες στους μαθητές που αποδεδειγμένα απουσιάζουν λόγω της απεργίας, παρατηρεί όμως, ότι το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται και θα γίνει μεγαλύτερο.

Η Συνομοσπονδία εκφράζει έντονη δυσαρέσκειά προς το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων το οποίο παρά τις προειδοποιήσεις των Οργανωμένων Γονιών δεν έχει εξεύρει λύσεις για να μεταφέρονται απρόσκοπτα οι μαθητές προς και από τα σχολεία τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network