MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκκληση ΑΣΔYΚ για επιτυχή εφαρμογή ΓεΣΥ

Advertisement

Sponsored by exness

Η Ανεξάρτητη Συντεχνία Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΑΣΔYΚ) «καλεί την Κυβέρνηση και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας».

Advertisement

Σε ανακοίνωσή της η Συντεχνία αναφέρει ότι «οι τελευταίες εξελίξεις, με τις συνεχείς και καθημερινές εκκλήσεις των ιατρικών εταιρειών στα μέλη τους να μην συμμετάσχουν στο ΓεΣΥ, είναι εξαιρετικά ανησυχητικές, την ίδια στιγμή, όμως, δίνουν την ευκαιρία σε όλους, Κυβέρνηση, Βουλή, κόμματα και  οργανώσεις να τοποθετηθούν απερίφραστα και χωρίς αμφιταλαντεύσεις».

Προσθέτει ότι «η Κυβέρνηση έχει αυξημένες ευθύνες να συντονίσει όλα τα μέρη ώστε να βρεθούν είτε κοινά αποδεκτές λύσεις είτε εκείνες οι λύσεις που θα επιτρέψουν στο σύστημα να εφαρμοστεί στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί».

Η ΑΣΔYΚ εκτιμά ότι η ψήφιση ενός νομοσχεδίου από μόνη της δεν θα έλυνε όλα τα προβλήματα και ως εκ τούτου «χρειάζεται συνεχής προσπάθεια, καλή θέληση και αποφασιστικότητα για την υλοποίηση των προνοιών του σχετικού νόμου».

Καταλήγοντας αναφέρει ότι «κάθε αποχώρηση κλάδου ιατρών δυσκολεύει την εφαρμογή του ΓεΣΥ και στο τέλος μετά από 18 χρόνια προσπαθειών φαίνεται πως θα έχουμε ανατροπή των σχεδιασμών».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal