MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκκενώνονται κατοικίες λόγω της πυρκαγιάς στο Πεντάκωμο. «Κοντά στο camping» λέει ο Κοινοτάρχης στη CT (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ενισχυμένες επιχειρούν οι δυνάμεις πυρόσβεσης για κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Πεντάκωμο – Απειλούνται και μεμονωμένες κατοικίες – Πλησίον του camping η φωτιά – Όσα ανέφερε στη Cyprus Times o κοινοτάρχης – Η νεότερη ενημέρωση από Πυροσβεστική και όλες οι εξελίξεις

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης που επιχειρούν για να περιορίσουν την πυρκαγιά στο Πεντάκωμο ενώ σύμφωνα με τον κοινοτάρχη, από τις φλόγες απειλούνται και μεμονωμένες κατοικίες της περιοχής με την Πολιτική Άμυνα και την Αστυνομία να ανέλαβαν την εκκένωσή τους. 

Advertisement

Σύμφωνα με τον Κοινοτάρχη Πεντάκωμου, Πάμπο Χαραλάμπους, που μίλησε στη Cyprus Times, η φωτιά που μαίνεται στην περιοχή «απειλεί μεμονωμένες κατοικίες οι οποίες γίνεται προσπάθεια να προστατευθούν».

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους, «πλησίον της πυρκαγιάς είναι και το camping που βρίσκεται στην περιοχή, με την ευχή όλων, οι φλόγες να μην το επηρεάσουν».

Ωστόσο, λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή και σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης που επιχειρούν ενισχύονται με ακόμη τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα, εκ των οποίων τα δύο από την Επαρχία Λεμεσού και το ένα από την Επαρχία Λάρνακας.

«Στην περιοχή που εξελίσσεται η πυρκαγιά υπάρχουν μεμονωμένες κατοικίες και δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να τις διαφυλάξουν», αναφέρει ο κ. Κεττής.

Ξεκίνησε από φωτιά σε όχημα η πυρκαγιά….

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, η πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη, ξεκίνησε από όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, λόγω μηχανικής βλάβης και επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν για κατάσβεση τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την ΕΜΑΚ, ένα από τη Λεμεσό ενώ επιστρατεύθηκαν και τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος και ο παλαιός δρόμος λόγω της πυρκαγιάς

Με έκτακτη ανακοίνωσή της η Αστυνομίας ανέφερε ότι ο αυτοκινητόδρομος και ο παλαιός δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού, λόγω της φωτιάς στην Ακτή του Κυβερνήτη, έχει κλείσει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network