MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκδόθηκαν διατάγματα για εκταφή και νεκροτομή στη σορό της 15χρονης Ιωάννας Σκορδή

Advertisement

Sponsored by exness

Εξασφαλίστηκαν τα διατάγματα για εκταφή και νεκροτομή στη σορό της Ιωάννας Σκορδή – Προχωρούν οι διαδικασίες σε μία προσπάθεια να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης 15χρονης

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 15χρονης Ιωάννας Σκορδή, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τον περασμένο Μάρτιο στο Μακάρειο Νοσοκομείου μετά από επέμβαση.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times η αστυνομία εξασφάλισε ήδη από τον θανατικό ανακριτή διατάγματα για εκταφή και διενέργεια νεκροτομής στη σορό της 15χρονης.

Πάντως, όπως μετέδωσε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η Cyprus Times μετά τον θάνατο της ανήλικης δεν είχε διενεργηθεί νεκροτομή στη σορό της καθώς δεν το επιθυμούσαν οι οικείοι της.

Αν και πιστεύεται από τις αρμόδιες αρχές ότι η νεκροτομή ίσως δώσει ευρήματα που θα τους οδηγήσουν στα ακριβή αίτια θανάτου της ανήλικης, εντούτοις η πάροδος του χρόνου και ως εκ τούτου η προχωρημένη σήψη, καθιστά το έργο των ιατροδικαστών δύσκολο. Κάτι που γνωστοποίησαν και στο Υπουργείο Υγείας, μέσω απαντητικής επιστολής τους οι ιατροδικαστές.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση τελούν υπό διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών 2 γιατροί του Μακάρειου Νοσοκομείου μετά και από απόφαση της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας. Οι γονείς κατήγγειλαν ιατρική αμέλεια, ενώ οι γιατροί ισχυρίζονται ότι η κατάσταση της ανήλικης ήταν μη αναστρέψιμη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network