MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκδήλωση μνήμης και καταδίκης κατάληψης της Μόρφου

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Δήμαρχος Μόρφου Βίκτωρας Χατζηαβραάμ, το Δημοτικό Συμβούλιο και τα οργανωμένα σύνολα της πόλης, Σχολική Εφορεία Μόρφου, Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Μόρφου, «Διγενής Ακρίτας», «ΑΕΜ», ΟΕΛΜΕΚ Μόρφου, ΠΟΕΔ Μόρφου, «Όμιλος Γυναικών Μόρφου», «Πολιτιστικός Όμιλος Μόρφου» και «Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μόρφου», διοργανώνουν την Παρασκευή 16 Αυγούστου  εκδήλωση μνήμης για την αποφράδα μέρα κατάληψης της Μόρφου τον μαύρο Αύγουστο του 1974.

Advertisement

Ανακοινωση από τον Δήμο Μόρφου αναφέρει ότι η εκδήλωση θα ξεκινήσει με συγκέντρωση στο άνοιγμα της οδού Λήδρας στις 18:30 για να ακολουθήσει συμβολική πορεία προς την  εκκλησία Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκωσία.

Στην εκκλησία, στις 19:00, θα τελεστεί μνημόσυνο πεσόντων και δέηση για διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων από τον Πανιερότατο Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο ενώ επιμνημόσυνο λόγο θα απευθύνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, όπως αναφέρεται. Η εκδήλωση θα κλείσει με κατάθεση στεφάνων.

Σημειώνεται ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, θα δοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας για την τουρκική εισβολή του 1974 και τη συνεχιζόμενη κατοχή της πατρίδας μας, στις πρεσβείες των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στο Πρόεδρο της Βουλής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network