MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκδήλωση διαμαρτυρίας Παφιτών. Διεκδικούν επαναφορά της πτήσης Πάφος- Αθήνα (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Το απόγευμα οργάνωσαν εκδήλωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του αεροδρομίου Πάφου – Απέκοψαν συμβολικά για μερικά λεπτά των δρόμο

Δυναμικά είναι αποφασισμένοι οι Παφιτες να διεκδικήσουν την επαναφορά της πτήσης Πάφος- Αθήνα καλώντας την πολιτεία να βρει τους τρόπους, δίνοντας κίνητρα στις εταιρείες, να δρομολογήσουν την πτήση αυτή.

Advertisement

Το απόγευμα οργάνωσαν εκδήλωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του αεροδρομίου Πάφου αποκόπτοντας συμβολικά για μερικά λεπτά των δρόμο ενώ προειδοποίησαν ότι θα κλιμακώσουν στην πορεία τα μέτρα τους.

Ιδιαίτερα οι γονείς  φοιτητών τα παιδιά των οποίων φοιτούν είτε στην Αθήνα είτε στην Πελοπόννησο σημειώνουν ότι πέραν του αυξημένου κόστους για την μετάβαση των παιδιών τους μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας, ταλαιπωρούνται τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους αφού στο ταξίδι για την Αθήνα ή από την Αθήνα προστίθενται και δυο ώρες οδικό ταξίδι.

Οι αγανακτισμένοι γονείς τόνισαν ότι είναι αδιανόητο στην σημερινή εποχή να μην έχουν την επιλογή έστω για μια πτήση εβδομαδιαίως από την επαρχία τους.

Στην εκδήλωση παρέστη ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Πάφου Ανδρέας Φακοντης που κάλεσε την πολιτεία να δώσει τα κίνητρα στις εταιρείες προκειμένου να δρομολογήσουν την συγκεκριμένη πτήση.

Το μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης δήλωσε ότι είναι παλαιική απαίτηση η επαναφορά της πτήσης ενώ ο κοινοβουλευτικός συνεργάτης του βουλευτή Πάφου Χαράλαμπου Πιτοκοπιτη υπενθύμισε ότι ο βουλευτής του ΔΗΚΟ ενέγραψε το σχετικό θέμα και θα συζητηθεί στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network