MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκδηλώσεις στη Λάρνακα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ρευματοπαθειών 2022

Advertisement

Sponsored by exness

Εκδηλώσεις στη Λάρνακα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ρευματοπαθειών 2022

Δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Λάρνακα με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Ρευματοπαθειών» που καθιερώθηκε να τιμάται στις 12 Οκτωβρίου από το 1996, από τον Διεθνή Οργανισμό Ρευματολογίας και Αρθρίτιδας.

Advertisement

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «η συγκεκριμένη μέρα τιμάται κάθε χρόνο με διάφορες εκδηλώσεις, με γνώμονα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, των αρμόδιων φορέων και των ατόμων που έχουν διαγνωστεί με ρευματικές και μυοσκελετικές παθήσεις και των οικείων τους».

Σύμφωνα με το Δήμο η 12η Οκτωβρίου «σηματοδοτεί την παγκόσμια συλλογική προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των Ρευματοπαθών και αποτελεί την ταυτόχρονη κορύφωση των διαφόρων εκδηλώσεων/δραστηριοτήτων που γίνονται κατά τη διάρκεια του χρόνου».

Προστίθεται ότι «ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου, διοργανώνει και φέτος εκστρατεία στήριξης προς τους Ρευματοπαθείς, μέσα από τις δράσεις «Φόρεσε με» και «Περπατώ για τους Ρευματοπαθείς» στις 9 και 12 Οκτωβρίου αντίστοιχα, προβάλλοντας έτσι την αξία της έγκαιρης διάγνωσης.

Επικοινωνιακό μήνυμα του Συνδέσμου είναι το «ΣΥμποΡΕΥοΜΑστε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής».

Στη Λάρνακα η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου όπου θα υπάρχει ενημερωτικό περίπτερο στον πεζόδρομο μπροστά από την Κεντρική Εξέδρα του Παραλιακού Μετώπου των Φοινικούδων, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί η διαχρονική εκδήλωση του ΣύΡεΚ, με τη συμβολική πορεία «Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» η οποία στη Λάρνακα, θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί στο πεζόδρομο μπροστά από την Κεντρική Εξέδρα του Παραλιακού Μετώπου και κατά μήκος της παραλιακής οδού μέχρι και το Κάστρο.

Οι δύο εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.

Σημειώνεται ότι στις 12 Οκτωβρίου «θα πραγματοποιηθεί η παγκύπρια εκστρατεία «Φόρεσε με», επώνυμοι, εταιρείες/καταστήματα και πολίτες θα φορέσουν τη φανέλα του Συνδέσμου, ως συμβολική ένδειξη στήριξης προς τους Ρευματοπαθείς, αναρτώντας σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network