MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και απεργίες ετοιμάζει η ΠΟΕΔ

Advertisement

Sponsored by exness

Μέτρα πίεσης κατά του Υπουργείου Παιδείας ετοιμάζει η ΠΟΕΔ μετά τη λήξη της προθεσμίας που έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να παρέμβει ώστε να επιληφθεί του ζητήματος σχετικά με τους όρους και το καθεστώς εργοδότησης του επιπρόσθετου προσωπικού.

Advertisement

Εμμένοντας στις θέσεις της η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ελλήνων Δασκάλων και χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το περιεχόμενο του εγγράφου του Υπουργού Παιδείας που αφορά στο καθεστώς εργοδότησης του επιπρόσθετου εκπαιδευτικού προσωπικού προχώρησε σήμερα με τη λήξει συγκεκριμένων αποφάσεων.

Ο ΓΓ της οργάνωσης Απόστολος Αποστολίδης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», ανακοίνωσε ότι η ΠΟΕΔ έλαβε συγκεκριμένες αποφάσεις οι οποίες όμως έχουν τεθεί σε ένα πλαίσιο το οποίο θα τύχει επεξεργασίας από τη γραμματεία και θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Υπάρχουν, όπως τόνισε, σκέψεις οι δάσκαλοι να κατέλθουν σε στάση εργασίας η οποία προσδιορίζεται για την τελευταία βδομάδα Οκτωβρίου ενώ θα προβούν και σε άλλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ώστε να ασκηθεί πίεση προς το Υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει πιο ορθολογιστικά τις δικές του καινοτομίες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network