MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκδίκηση και σενάριο για… ταινία ο βιασμός της 28χρονης στη Λεμεσό!

Advertisement

Sponsored by exness

Ανατροπή στην υπόθεση ομαδικού βιασμού 28χρονης Βουλγάριας στη Λεμεσό – Δεν αποδεικνύονται τα όσα κατήγγειλε – Έπεσε σε αντιφάσεις – Καλομελετημένο σενάριο η καταγγελία της για να εκδικηθεί!

Advertisement

Η 28χρονη Βουλγάρα είχε καταγγείλει προ ολίγων ημερών στο ΤΑΕ Λεμεσού, ότι 5 πρόσωπα από την Μπαγκλαντές την βίασαν ομαδικώς στις 30 Απριλίου σε διαμέρισμα στη Λεμεσό.

Η καταγγελία – σενάριο!

Όπως κατήγγειλε η ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε στην Κύπρο μετά από δική τους παραίνεση για να βρει εργασία και από τότε φιλοξενείτο στο διαμέρισμα τους στη Λεμεσό. Όπως ανέφερε ο ένας εκ των πέντε, φοιτητής, της ζητούσε επίμονα να τον παντρευτεί ώστε να πάρει άδεια παραμονής στην Κύπρο αλλά η ίδια αρνήθηκε.

Σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό της, το περασμένο Σάββατο, 30 Απριλίου και οι πέντε ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέληση της και ακολούθως την κλείδωσαν μέσα στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, όπου παρέμεινε περιορισμένη μέχρι χθες, οπότε κατάφερε να ξεφύγει και ζητώντας βοήθεια κατάφερε να φτάσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου κατήγγειλε την υπόθεση στα πλαίσια διερεύνησης της οποίας, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε έναν 29χρονο από την Μπαγκλαντές.

Η… αλήθεια!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι η 28χρονη υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Η 28χρονη, φαίνεται ότι ήρθε στην Κύπρο με σκοπό να τελέσει εικονικό γάμο με έναν εκ των πέντε έναντι χρηματικής αμοιβής και όταν κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά, σκαρφίστηκε αυτή την ιστορία για να τους εκδικηθεί.

Η 28χρονη σε κατέθεση που έδωσε ανέφερε πως ούτε θύμα βιασμού έπεσε αλλά ούτε και θύμα απαγωγής και ως εκ τούτου φόρεσε χειροπέδες για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Ο ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ

ShootandGoal