MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκδίδεται στις γερμανικές αρχές ο 42χρονος Εσθονός

Advertisement

Sponsored by exness

Ο 42χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της 8ης Οκτωβρίου  στο αεροδρόμιο Πάφου –  Συνελήφθη κατόπιν ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης για υποθέσεις κλοπής, επίθεσης και βίας που διεπράχθησαν το 2012 στην Γερμανία .

Advertisement

Tην συγκατάθεση του για την έκδοση του στις γερμανικές αρχές έδωσε σήμερα ο 42χρονος από την Εσθονία ο οποίος συνελήφθη κατόπιν ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης για υποθέσεις κλοπής, επίθεσης και βίας που διεπράχθησαν το 2012 στην Γερμανία .

Σήμερα ο 42χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και ο εξεταστής της υπόθεσης Γιαννάκης Λαζάρου εκτέλεσε το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Ο 42χρονος στην σημερινή διαδικασία έδωσε την συγκατάθεση του για έκδοση του στις γερμανικές αρχές και κατόπιν τούτου αναμένεται η απέλαση του σε διάστημα μέχρι 10 ημερών μετά και από συνεννόηση των κυπριακών και των γερμανικών αρχών. Μέχρι τότε ωστόσο το Δικαστήριο διέταξε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της 8ης Οκτωβρίου  στο αεροδρόμιο Πάφου.

Ο 42χρονος, που κατάγεται από την Εσθονία, αφίχθη από το Ταλίν στον αερολιμένα Πάφου και η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη του αφού εναντίον του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις γερμανικές αρχές για υποθέσεις κλοπής, επίθεσης και βίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Γερμανία το 2012.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network