MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκαψαν sports bar τα ξημερώματα… Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Advertisement

Sponsored by exness

Σε 28 κλήσεις για βοήθεια, 20 πυρκαγιές, 7 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο – Φωτιά σε χώρο αποθήκευσης εξαρτημάτων στην Πάφο – Έκαψαν μπυραρία στο Φρέναρος

Advertisement

Πυρκαγιά στη Βάσα Κοιλανίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η ώρα 13.43 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε άγρια βλάστηση σε  περιοχή παρά το χωριό Βάσα Κοιλανίου στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Πόλεως και Υπαίθρου Λεμεσού και η ώρα 16.00 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε χαμηλή άγρια βλάστηση και αμπέλια έκτασης 5 εκταρίων περίπου σε ημιορεινή περιοχή παρά το χωριό Βάσα Κοιλανίου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

15 χιλιάδες οι ζημιές από φωτιά σε αποθήκη εξαρτημάτων

Επίσης, η ώρα 14:20 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε περιφραγμένο χώρο στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη στην Πάφο. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Πάφου και η ώρα 14:56 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε περιφραγμένο χώρο αποθήκευσης εξαρτημάτων αυτοκινήτων στην πιο πάνω διεύθυνση. Η πυρκαγιά, η οποία προξένησε ζημιές που υπολογίζονται στις €15.000 περίπου, φαίνεται να ξεκίνησε σε εσωτερικό αποσυναρμολογημένου οχήματος που βρισκόταν  έξω αλλά εφάπτετο του περιφραγμένου χώρου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Έκαψαν μπυραρία στο Φρέναρος

Εξάλλου, η ώρα 04:53 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε καφεστιατόριο στην πλατεία του χωριού Φρέναρος στην Αμμόχωστο. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Αμμοχώστου «Λοχία Αδάμου Αδάμου» και η ώρα 05:10 η φωτιά στην μπυραρία  με την επωνυμία «Sports bar» στην πλατεία του χωριού Φρέναρος, τέθηκε υπό έλεγχο. Η πυρκαγιά η οποία φαίνεται ότι ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network