MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκανε φυλακή Κύπρο ο μαφιόζος που συνελήφθη για τον φόνο του «hitman» Σολόνικ και της συντρόφου του (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Έκανε φυλακή στην Κύπρο για τροχαία αδικήματα ο δολοφόνος του Ρώσου αρχιμαφιόζου Σολόνικ και της Μις Ρωσία συντρόφου του στην Ελλάδα – Κυκλοφορούσε με παραποιημένα στοιχεία ταυτότητας σύμφωνα με την αστυνομία – Ενημέρωσαν για το ταξίδι του οι αρχές της Κύπρου και φόρεσε χειροπέδες στην Ελλάδα – Καταζητείτο για τις δύο δολοφονίες στο Λαγονήσι που βρέθηκαν στη μάζι «πολέμου» πληρωμένων εκτελεστών και αυτός ζούσε στην Κύπρο

Ο υπερ-δολοφόνος Αλεξάντερ Σολόνικ με το προσωνύμιο «Μέγας Αλέξανδρος» που έγινε «νονός» και στραγγαλίστηκε στην Ελλάδα το μακρινό 1997, η Μις Ρωσία σύντροφος του το πτώμα της οποίας βρέθηκε τεμαχισμένο και ο εκτελεστής που ελληνικές αρχές καταζητούσαν.

Advertisement

«Παιχνίδια» μαφιόζων, επαγγελματίες εκτελεστές που δρούσαν ανενόχλητοι, δολοφονίες και ένας αρχιμαφιόζος που έπεσε θύμα του ίδιου του επαγγέλματος του. Αυτή είναι εν ολίγοις η ιστορία πίσω από τη σύλληψη ενός 48χρονου Γεωργιανού στον διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Δευτέρας.

Και στη μέση όλης αυτής της ιστορίας η Κύπρος, όπου φαίνεται ότι ζούσε ο 48χρονος που εν τέλει συνελήφθη με τη συνδρομή των κυπριακών αστυνομικών αρχών. Πιο συγκεκριμένα, οι κυπριακές αρχές ενημέρωσαν ότι πρόσωπο που επιχειρεί να ταξιδέψει, πιθανόν να είναι ο καταζητούμενος για τη διπλή δολοφονία στο Λαγονήσι.

O Αλεξάντερ Σολόνικ και η 19χρονη σύντροφος του

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times ο 48χρονος μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης δύο μηνών για τροχαία αδικήματα στη χώρα μας και αποφυλακίστηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Εν συνεχεία και όταν αυτός απολύθηκε οι Ελληνικές αρχές περί τον Σεπτέμβριο ενημέρωσαν την Κυπριακή αστυνομία ότι ψάχνουν συγκεκριμένο πρόσωπο και έδωσαν τα στοιχεία που κατείχαν.

Η Κυπριακή αστυνομία αν και ερεύνησε αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο εντούτοις διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος έφερε άλλα στοιχεία, από αυτά που ζητούσαν οι Ελληνικές αρχές, όπως διαφορετικό όνομα και διαφορετική ημερομηνία γέννησης. Έτσι δεν μπορούσε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για το πρόσωπο που καταζητείται.

Στη συνέχεια όμως οι Κυπριακές αρχές έδωσαν σήμα στην Ελληνική Αστυνομία, ότι το πρόσωπο που ψάχνουν -και πιθανόν να είναι ο 48χρονος- για τη διπλή δολοφονία, αναμένεται να ταξιδέψει με συγκεκριμένη πτήση μέσω Λάρνακας για Θεσσαλονίκη. Δόθηκαν οδηγίες όπως τον αφήσουν να ταξιδέψει και τα οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη τον περίμεναν στον δίαυλο του αεροδρομίου.

Η Ελληνική Αστυνομία αφού προχώρησε σε έλεγχους στοιχείων και δακτυλοσκοπικό έλεγχο εντός του αεροδρομίου φόρεσε χειροπέδες στον καταζητούμενο καθώς διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το πρόσωπο που εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από το 2005 για τη δολοφονία του Ρώσου γκάνγκστερ και της 19χρονης καλλονής φίλης του Σβετλάνα Κοττοβα στο Λαγονήσι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network