MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκανε ανακαίνιση σπίτι της στη Λεμεσό κι ανακάλυψε εκρηκτικά σε κρύπτη!

Advertisement

Sponsored by exness

Εκρηκτικά από την εποχή της ΕΟΚΑ σε σπίτι στη Λεμεσό – Τα εντόπισε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος – Ανήκαν στον πατέρα της – Δεν πίστευε στα μάτια της όταν ανακάλυψε την κρύπτη – Για χρόνια κρυμμένα μέσα στο σπίτι της χωρίς να έχει ιδέα

Advertisement

Μία μεγάλη «έκπληξη» ανέμενε την ιδιοκτήτρια διαμερίσματος που βρίσκεται στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό, όταν ξεκίνησε την ανακαίνιση του διαμερίσματος της.

Γύρω στις 11 το βράδυ, κι ενώ επιχειρούσαν να μετακινήσουν μεγάλη παλιά βιβλιοθήκη εντόπισαν κρύπτη στο μεσαίο συρτάρι εντός της οποίας υπήρχαν εκρηκτικά.

Αμέσως η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο διαμέρισμα μαζί με πυροτεχνουργό της δύναμης. Στο σημείο που τους υπέδειξε εντόπισαν 3 χειροβομβίδες τύπου 36Μ χωρίς πυροκροτητές, 5 κοινούς πυροκροτητές, 3 τεμάχια βραδύκαυστου πυραγωγού σχοινιού μήκους 3,5 μέτρων, 13 πλήρη φυσίγγια, 11 ράβδους δυναμίτιδας παλαιού τύπου σε κακή κατάσταση και 4 μισόλιβρα ΤΝΤ σε μη χρησιμοποιήσιμη κατάσταση, όλα της περιόδου 1955-1959.

Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στους αστυνομικούς, ο πατέρας της ο οποίος απεβίωσε το 2007, ήταν αγωνιστής της ΕΟΚΑ. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια είχαν βρεθεί στο σπίτι του τρία όπλα.

Τα ανευρεθέντα, παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network