MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκαναν διακίνηση χασίς με ασθενοφόρο!

Advertisement

Sponsored by exness

Την «τέλεια» κάλυψη είχαν βρει δύο άνδρες για να διακινούν ανενόχλητοι χασίς — Υπολόγιζαν όμως χωρίς την γειτόνισσα τους και την μυρωδιά του ναρκωτικού

Advertisement

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να διακινούν ναρκωτικά, περνώντας απαρατήρητοι, είχαν βρει ένας Μαροκινός και ένας Δομινικανός, οι οποίοι συνελήφθησαν από την ισπανική αστυνομία.

Οι δυο τους κατηγορούνται ότι μετέφεραν χασίς με ασθενοφόρο, το οποί έφερε γαλλικές πινακίδες κυκλοφορίας. Η παράνομη δράση τους αποκαλύφθηκε από την…έντονη μυρωδιά χασίς που αναδυόταν από το ασθενοφόρο, με τις αρχές να βρίσκουν σε ψευδοροφή 48,5 κιλά του ναρκωτικού.

Ο Μαροκινός, 29 ετών, ο οποίος διέμενε στις Βρυξέλλες, συνελήφθη σε ένα αγρόκτημα, περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από τη Μαδρίτη και έχει κριθεί προφυλακιστέος ενώ ο 28χρονος Δομινικανός ήταν υπάλληλος του αγροκτήματος.

Όλα αυτά μετά από ενημέρωση των αρχών από μια γειτόνισσα. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο αγρόκτημα, βρήκαν σταθμευμένο το ασθενοφόρο και διαπίστωσαν ότι μύριζε χασίς. Αμέσως επιστρατεύτηκε ένα εκπαιδευμένο σκυλί, το οποίο ανακάλυψε το παράνομο φορτίο σε ψευδοροφή.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Mundo, οι συλληφθέντες διακινούσαν ναρκωτικά έχοντας κάλυψη το ασθενοφόρο για τουλάχιστον έξι μήνες, πριν πέσουν στα χέρια των αρχών.

Πηγή: News247

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network