MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκ πρώτης όψεως δε διασυνδέεται με τη δολοφονία στα κατεχόμενα ο «Ορέστης»

Advertisement

Sponsored by exness

Δε φαίνεται να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της γυναίκας στα κατεχόμενα ο 35χρονος Μεταξάς – Τα στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα

Advertisement

Οι υποψίες των κατοχικών αρχών για διασύνδεση του καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνου Νίκου Μεταξά με τη δολοφονία από το Βιετνάμ στα κατεχόμενα, φαίνεται να μην επιβεβαιώνονται.

Μετά από τις υπόνοιες ότι ο 35χρονος ενδέχετο να κρυβόταν πίσω από τη δολοφονία 40χρονης γυναίκας από το Βιετνάμ, που βρέθηκε στα κατεχόμενα στις 6 Ιανουαρίου κοντά στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, ζητήθηκε η βοήθεια της δικοινοτική επιτροπής.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει. Μιλώντας στο OMEGA, ο Τ/κ επικεφαλής της τεχνικής επιτροπής για το έγκλημα Χακκί Ονεν ανέφερε ότι η δολοφονηθείσα ήταν σε αποσύνθεση και η αιτία θανάτου είναι πολλαπλές μαχαιριές.

Για αυτή την εξέλιξη ενημέρωσε, όπως είπε, τον Ε/κ επικεφαλής της επιτροπής Ανδρέα Καπαρδή, ο οποίος του ανέφερε ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσε ο κατά συρροήν δολοφόνος δεν ταιριάζει με τα αίτια θανάτου της γυναίκας από το Βιετνάμ.

Σημείωσε ότι το μόνο κοινό στοιχείο που συνδέει τα εγκλήματα του 35χρονου ίλαρχου με αυτό στα κατεχόμενα είναι πώς το θύμα είναι αλλοδαπή γυναίκα.

Αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να μην υπάρχει διασύνδεση του 35χρονου με το συγκεκριμένο έγκλημα ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal