MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκ περιτροπής διακοπές ρεύματος στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Προέκυψε πρόβλημα στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό ιδιωτικής τουρκικής εταιρείας – Εκτός λειτουργίας τέθηκαν τρεις μονάδες

Εκ περιτροπής διακοπές σε όλες τις περιοχές σημειώθηκαν στα κατεχόμενα χθες βράδυ κατόπιν προβλήματος στoν ηλεκτροπαραγωγό σταθμό της ιδιωτικής τουρκικής εταιρείας AKSA με την συντεχνία των εργαζομένων στην «αρχή ηλεκτρισμού» ν’ ανακοινώνει πως οι διακοπές θα συνεχιστούν.

Advertisement

Η απρόσκοπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι ένα θέμα που συνεχώς απασχολεί τα τ/κ ΜΜΕ εδώ και αρκετό καιρό.

Η Γενί Ντουζέν γράφει ότι υπήρξε πρόβλημα και έμειναν εκτός λειτουργίας 3 μονάδες στον σταθμό της AKSA χθες βράδυ, αλλά τα μεσάνυχτα επιδιορθώθηκε η μια. Ο «πρόεδρος» της «αρχής ηλεκτρισμού», Χουσείν Πασιά δήλωσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα καυσίμων, αντιθέτως έχουν ποσότητες για 20 ημέρες. Σήμερα το μεσημέρι, είπε, αναμένονταν νέο φορτίο 12.000 τόνων.

Να σημειωθεί ότι πολλοί κάτοικοι στα κατεχόμενα ανήρτησαν στα ΜΚΔ φωτογραφίες χθες βράδυ από το σκοτάδι στους δρόμους και στα σπίτια τους, ασκώντας κριτική για την κατάσταση.

Ο γγ της συντεχνίας των εργαζομένων στην «αρχή ηλεκτρισμού» (El Sen), Αχμέτ Τουγζτού ανέφερε ότι λόγω της ελλιπούς παραγωγής ρεύματος, οι διακοπές θα συνεχιστούν.

Στην κατεχόμενη Δερύνεια, κατά την διάρκεια της διακοπής προκλήθηκε φωτιά χθες το βράδυ σε σπίτι και οι καπνοί επηρέασαν τα δύο παιδιά της οικογένειας. Το ένα μάλιστα μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας και στην εντατική του παιδικού θαλάμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «αστυνομίας» η φωτιά ξέσπασε όταν το βαμβάκι που άναψε για να φωτιστεί ο χώρος και θα τοποθετούσε μέσα σε δοχείο με λάδι, έπεσε πάνω στο στρώμα. Στο σπίτι εκείνη την ώρα βρισκόταν η μητέρα με τα δυο παιδιά της.

Η «πυροσβεστική» επενέβη για να σβήσει την πυρκαγιά, αλλά προκλήθηκαν αναπνευστικά προβλήματα στους τρεις και σημειώθηκαν ζημιές στο σπίτι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network