MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είστε έτοιμοι για το Σάββατο; 8 βαθμοί η ψηλότερη θερμοκρασία!

Advertisement

Sponsored by exness

Οι αλκυονίδες μέρες τελειώνουν – Επιστρέφει και μάλιστα δυναμικά η βαρυχειμωνιά… Δε θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς το θερμόμετρο το Σάββατο – Θερμοκρασίες υπό το μηδέν τη νύχτα του Σαββάτου

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που δυνατό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Εξάλλου σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση της Αστυνομίας που αφορά στο οδικό δίκτυο, λόγω παγετού όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί, αλλά ολισθηροί και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και η πιο… ψυχρή ημέρα

Σταδιακά αισθητή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία το τριήμερο Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδα κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στα ορεινά θα πέσουν χιόνια.

Το Σάββατο περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά και αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά και τα ημιορεινά αναμένεται να πέσουν λίγα χιόνια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση, με τους ειδικούς να αναμένουν ότι θα είναι η πιο κρύα μέρα που καταγράφηκε τους τελευταίους 12 μήνες. Σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς λειτουργούς, η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 8 βαθμούς, ενώ το βράδυ θεωρείται βέβαιο ότι θα πέσει υπό το μηδέν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network