MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ειρήνη εναντίον Ιωνά και… ο «πόλεμος» καλά κρατεί

Advertisement

Sponsored by exness

Καλά κρατεί η κόντρα μεταξύ της βουλευτού του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του Υπουργού Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου. Μετά το «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων για το θέμα αποφυλάκισης των εμπόρων ναρκωτικών μέσω του κέντρου απεξάρτησης «Αγία Σκέπη» η Χαραλαμπίδου με νέο σχόλιο της στο Facebook βάζει στο «εδώλιο» τον Υπουργό

Advertisement

Σε κείμενο της η βουλευτής του ΑΚΕΛ,  τονίζει εκ νέου ότι ο Υπουργός διαψεύδει τον εαυτό του, γράφοντας ότι πρόκειται για γεγονότα όχι ισχυρισμούς επιβεβαιωμένα από τον ίδιο τον Ιωνά. Επανέλαβε επίσης ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης κρύβεται πίσω από την «Αγία Σκέπη» αναφέροντας μεταξύ άλλων με καυστικό ύφος «όσο για την Αγία Σκέπη, η οποία επιτελεί εξαιρετικό έργο, αυτός που την χρησιμοποίησε δεν είναι άλλος από τον Ιωνά».

Τέλος σε υστερόγραφο γράφει  με σαρκασμό «αγωνιωδώς ο Υπουργός επιχειρεί να μας πείσει ότι ούτε εκείνος ούτε οι φυλακές είχαν ανάμιξη. Ο πανικός που τον κατέβαλε άλλα δείχνει με την τρισέλιδη επιστολή και τη βεβιασμένη αντίδραση. Καλή σας μέρα κύριε Υπουργέ . Τα γραπτά μένουν να το θυμάστε».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network