MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είπε θα πάει για άσκηση της Ε.Φ. και βρέθηκε νεκρός σε χωράφι στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία αρχείου

Οικογενειάρχης από τη Λάρνακα βρέθηκε νεκρός σε χωράφι – Είπε στη γυναίκα του ότι θα πήγαινε σε άσκηση της Εθνικής Φρουράς και δεν επέστρεψε ποτέ – Τον έψαχνε για ώρες η σύζυγός του – Διερευνά η Αστυνομία

Advertisement

Νεκρός νωρίς στο βράδυ σε ανοικτό χώρο στα Κελία της Λάρνακας εντοπίστηκε 55χρονος από τη Λάρνακα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος το πρωί αφού φόρεσε τη στρατιωτική στολή του και πήρε μαζί του το τυφέκιο τύπου G3, ενημέρωσε τη σύζυγό του ότι κλήθηκε για άσκηση της Εθνικής Φρουράς.

Οι ώρες περνούσαν χωρίς ο 55χρονος να δώσει σημεία ζωής και η σύζυγός του ανησυχώντας επικοινώνησε με την Εθνική Φρουρά και ενημερώθηκε ότι δεν πραγματοποιείτο οποιαδήποτε άσκηση.

Ακολούθως η ίδια με συγγενικά πρόσωπα του 55χρονου το έψαχναν και ώρες αργότερα τον εντόπισαν νεκρό δίπλα από το όχημα του σε χωράφι στα Κελιά. Αμέσως στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας όπου διενήργησαν εξετάσεις ενώ εντόπισαν και το τυφέκιο.

Για αυτοψία στη σκηνή κλήθηκε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα ούτως ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος πατέρας πέντε παιδιών βρέθηκε νεκρός.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network