MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είπε ότι είναι έγκυος και… κατέβασε αεροπλάνο στη Λάρνακα αλλά το πρώτο test αρνητικό! (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Άκουσε την επιβάτη και έκανε αναγκαστική προσγείωσε ο πιλότος στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Είχε πει τους αεροσυνοδούς ότι ήταν έγκυος και ένιωθε πόνους στην κοιλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά… οι εξετάσεις για εγκυμοσύνη βγήκαν αρνητικές! Το αεροσκάφος συνέχισε το ταξίδι του και η γυναίκα παρέμεινε για περαιτέρω εξετάσεις στην Κύπρο

Advertisement

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε στις 10:15πμ, αεροπλάνο της Αυστραλιανής εταιρείας Quanta’s που ερχόταν από τη Μελβούρνη μέσω Ντουμπάι έχοντας τελικό προορισμό το Λονδίνο.

Νεαρή γυναίκα επιβάτης Βρετανίδα υπήκοος, η οποία ταξίδευε δήλωσε ότι ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης, και ενημέρωσε τους αεροσυνοδούς ότι ένιωσε ενοχλήσεις στην κοιλιά.

Ο πιλότος έλαβε αμέσως την απόφαση να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, που ήταν ο πλησιέστερος και πλέον ασφαλής προορισμός, όπου παρέχονται Ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η προσγείωση έγινε στις 10:15 το πρωί. Ο Πύργος Ελέγχου είχε δώσει προηγουμένως σχετική άδεια και ειδοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Αεροδρομίου, οι οποίες ήταν πανέτοιμες.

Επιλέγηκε ως χώρος στάθμευσης του αεροσκάφους τύπου Boeing 747, ένα σημείο στο παλιό αεροδρόμιο, και η απόφαση λήφθηκε με κριτήριο την αυξημένη κίνηση των αεροσκαφών, λόγω της θερινής περιόδου.

Όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Hermes Airports τέθηκαν επί ποδός για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό. Ασθενοφόρο είχε μεταβεί  επί τόπου και η γυναίκα αποβιβάσθηκε σε φορείο και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εξετάζεται από τους γιατρούς.

Το πρώτο τεστ βγήκε αρνητικό ως προς το ενδεχόμενο η γυναίκα να είναι έγκυος και η γυναίκα υποβλήθηκε σε εξειδικευμένες αιματολογικές εξετάσεις.

Το αεροσκάφος της Quanta’s αναχώρησε στον προορισμό του που είναι το Λονδίνο στις 12:20 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network