MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είπαν «ΝΑΙ» στο ψήφισμα για παραίτηση Χάρη

Advertisement

Sponsored by exness

Επεισοδιακή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για Συνεργατισμό – Εγκρίθηκε ψήφισμα για παραίτηση ή παύση του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη – Ξεχώρισε η πρόταση του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου για αυτοδιάλυση της Βουλής και βουλευτικές εκλογές μαζί με τις Ευρωεκλογές

Advertisement

Η Ολομέλεια της Βουλής με ψήφισμα που ενέκρινε με 32 ψήφους υπέρ, 17 εναντίον  και 3 αποχές, ψήφισμα με το οποίο τοποθετείται επί του πορίσματος της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό.

Το ψήφισμα κατέθεσαν τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και καταψηφίστηκε από τον ΔΗΣΥ. Αποχή τήρησαν οι Βουλευτές του ΕΛΑΜ και ο Πρόεδρος της Βουλής.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος κατέθεσε στην Ολομέλεια κείμενο με τις διαφοροποιήσεις της ΕΔΕΚ από το κείμενο του ψηφίσματος.

Της έγκρισης του ψηφίσματος προηγήθηκε διήμερη, ενίοτε θυελλώδης συζήτηση στο πλαίσιο του Κεφαλαίου Δ.

Η Ολομέλεια επίσης μετά από θυελλώδη συζήτηση επί της διαδικασίας, καταψήφισε δύο σχέδια απόφασης που κατέθεσαν, τη μία το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και η Συμμαχία Πολιτών και τη δεύτερη το ΕΛΑΜ.

Της όλης συζήτησης ξεχώρισε η πρόταση του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου για αυτοδιάλυση της Βουλής και βουλευτικές εκλογές μαζί με τις Ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα, ο κύριος Νεοφύτου, από το βήμα της Βουλής προκάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα να αναλάβουν όλοι μαζί την ευθύνη και να προχωρήσουν με αυτοδιάλυση της Βουλής.

Με το ψήφισμα, που ενέκρινε η Ολομέλεια, καλείται η Νομική Υπηρεσία και η Αστυνομία να συνεχίσουν την διερεύνηση και να οδηγήσουν τους υπαίτιους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Επίσης, καλείται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Οικονομικών να τερματίσουν την περιφρόνηση απέναντι στο πόρισμα της Ανεξάρτητης Επιτροπής και να αναλάβουν έμπρακτα τις πολιτικές ευθύνες, που τους αναλογούν.

Επιπλέον, καλείται η κυβέρνηση να τερματίσει τις διαδικασίες αποξένωσης περιουσιακών στοιχείων της Συνεργατικής, καθώς και την εξεύρεση νόμιμων διόδων, προκειμένου αυτή η περιουσία συμπεριλαμβανομένων των κτηρίων, αποθηκών, συσκευαστηρίων, εργοστασίων, οικοπέδων, έργων τέχνης, να δοθεί πίσω στους νόμιμους δικαιούχους της.

«Οι πολιτικές ευθύνες βαραίνουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση του, οι οποίοι γνώριζαν επακριβώς την κατάσταση της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, μετά από έγκαιρες αυστηρές προειδοποιήσεις των Ευρωπαϊκών Θεσμών. Αντί να δράσουν με βάση τις προειδοποιήσεις, τις αποσιώπησαν και τις αγνόησαν και μέσα από αποφάσεις, πράξεις, παραλείψεις και απουσία πολιτικής βούλησης, για να εξευρεθούν λύσεις απέτυχαν να διατηρήσουν τη ΣΚΤ σε βιώσιμη τροχιά», αναφέρει το ψήφισμα.

Όπως σημειώνει το ψήφισμα «ως αποτέλεσμα, η ΣΚΤ οδηγήθηκε στην κατάρρευση και σε μία προαποφασισμένη διαδικασία πώλησης σε μια ιδιωτική τράπεζα, στο πλαίσιο μίας κάκιστης και ετεροβαρούς για το κράτος και το φορολογούμενο πολίτη συμφωνίας, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Υπουργός διαβεβαίωνε ακόμα και τη Βουλή, ότι ο Συνεργατισμός θα επέστρεφε πίσω στους πολίτες, και μετέπειτα ότι υπήρχε πληθώρα ενδιαφερομένων επενδυτών για τη ΣΚΤ».

Αναφέρει ακόμα ότι «πέραν των συλλογικών ευθυνών της Κυβέρνησης, κύρια αιτία της κατάρρευσης του ΣΠΤ ήταν οι προσωπικές επιλογές και παραλείψεις του Υπουργού Οικονομικών τόσο για το σχεδιασμό στρατηγικής για την Τράπεζα, όσο και στην επιλογή ατόμων στην ηγεσία της».

« Εκ του αποτελέσματος», προσθέτει, «απέτυχε πλήρως και ως εκ τούτου ο Υπουργός Οικονομικών καλείται σε άμεση παραίτηση ή σε διαφορετική περίπτωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να τον παύσει ως ένδειξη ελάχιστης ανάληψης ευθύνης εκ μέρους τους, δεδομένων των αποφάσεων τους που καθόρισαν την τραγική κατάληξη της Τράπεζας».

ΔΕΙΤΕ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΔΗΣΥ – Ονούφριος Κουλλά

O Boυλευτής του ΔΗΣΥ Ονούφριος Κουλλά δήλωσε πως το πόρισμα έχει σημαντικά ευρήματα και θέση του κόμματός του είναι ότι ναι έγιναν λάθη, διερωτήθηκε όμως αν όλες οι άλλες διοικήσεις τραπεζών είχαν καταφέρει να επιλύσουν τα όποια προβλήματα.

Ανέφερε ότι το πόρισμα δεν πρέπει να αντικρίζεται επιλεκτικά, λέγοντας ότι στα κόμματα εντοπίζονται ευθύνες και πριν το 2013 αλλά και μετά και πρόσθεσε πως μοναδική έγνοια, ενόψει και εκλογών, «δεν είναι να κλαίμε για τον Συνεργατισμό αλλά πως να πληγεί ο Συναγερμός για να κερδίσουμε μερικές ψήφους».

Ο κ. Κουλλά είπε ότι όλα τα ΜΕΔ που ήταν η πηγή του κακού ήταν πριν το 2013 και από το 2014 και μετά ανέρχονταν στο 1% πολύ πιο κάτω από το μέσο όρο της ΕΕ. «Δεν δεχόμαστε μαθήματα για την οικονομία και τα πορίσματα από το ΑΚΕΛ γιατί θα αντιμετωπίσουμε την μήνη των πολιτών αν δεχτούμε τέτοια μαθήματα», συνέχισε. Ανέφερε επίσης ότι κάποιοι τώρα κλαυθμυρίζουν για όλους, τους πολίτες, τους καταθέτες, τους δανειολήπτες και δεν μίλησε όμως κανείς για το τι πρέπει να γίνει.

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ είπε ότι η Συνεργατική έκλεισε το 2012 και έγινε κρατική τράπεζα με 93 καταστήματα που προέκυψαν από πολύ περισσότερα και ότι το κόμμα του θεωρεί πως την μεγάλη ευθύνη για το κλείσιμο του συνεργατισμού και της συνεργατικής ιδέας πριν από το 2013 την φέρει το ΑΚΕΛ. Υποστήριξε ακόμη ότι εκεί που ήταν δικές του οι Συνεργατικές, υπήρχαν και τα περισσότερα σκάνδαλα, οι περισσότερες ατασθαλίες και τα ψηλότερα ΜΕΔ.

Ο κ. Κουλλά πρόσθεσε ακόμη ότι όταν λέγονται αλήθειες το ΑΚΕΛ δεν τις αντέχει.

ΑΚΕΛ – Γιώργος Λουκαΐδης

Έκκληση προς τη Βουλή να εναρμονιστεί με το περί δικαίου αίσθημα του λαού και να στηρίξει τους θεσμούς, υπερψηφίζοντας το κοινό ψήφισμα του ΑΚΕΛ, του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ για τον Συνεργατισμό, απηύθυνε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης, κάνοντας λόγο για προμελετημένο έγκλημα από πλευράς της Κυβέρνησης, αναφορικά με την κατάληξη του Συνεργατισμού.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συνέχιση της συζήτησης για το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό, είπε πως το πόρισμα είναι εμπεριστατωμένο και τεκμηριωμένο και δεν μπορεί να ερμηνεύεται επιλεκτικά.

Η Ερευνητική Επιτροπή, είπε, μελέτησε το σύνολο των γεγονότων και κατέληξε σε ένα συμπέρασμα και αν θέλουμε να είμαστε συνεπής σε αυτό που λέμε ότι πρέπει να γίνεται σεβαστό το πόρισμα πρέπει να το αποδεχτούμε, όλα τα υπόλοιπα είναι για να συσκοτίσουν και να αποενοχοποιήσουν τους ενόχους.

Ο κ. Λουκαΐδης απηύθυνε έκκληση να εναρμονιστεί η Βουλή με το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών και να στηριχθούν οι θεσμοί, «που υπονομεύθηκαν από τη βάναυση περιφρόνηση που έχει επιδειχθεί από την Κυβέρνηση και τον ΔΗΣΥ προς αυτό το πόρισμα», υπερψηφίζοντας το ψήφισμα ανεξάρτητα, ανεξάρτητα αν υπάρχουν συγκεκριμένες επιφυλάξεις.

Ο Γιώργος Λουκαΐδης είπε ότι υπάρχουν αναντίλεκτα γεγονότα κι αυταπόδεικτες ευθύνες για ένα προμελετημένο έγκλημα που έγινε, και ασφαλώς όχι για μια επιτυχία.

Σήμερα, ανέφερε, έχουμε πάει σε μια κατάσταση ολιγοπωλίου στο τραπεζικό σύστημα, όπως ήταν ο σκοπός και ο στόχος της κυβέρνησης, κι έχουν ενισχυθεί οι καταχρηστικές πρακτικές των τραπεζών που έχουν απομείνει.

«Για την Κυβέρνηση, για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ήταν και είναι επιτυχία. Για τους λίγους προνομιούχους, τους εκατομμυριούχους, τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, ήταν και είναι επιτυχία. Για τους πολλούς, όμως, για την κοινωνία, ήταν μια τεράστια καταστροφή» τόνισε, σε σχέση με την κατάληξη του Συνεργατισμού.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια σε αναφορά του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ότι προστάτευσαν τις καταθέσεις των πολιτών από το κούρεμα, αλλά, πρόσθεσε, στην ομιλία του την περασμένη βδομάδα επανέλαβε ότι ήθελε να κουρέψουμε του πολλούς του Συνεργατισμού από την αρχή, με την πρόταση που κατέθεσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στο Γιούρογκρουπ. Μετά μας είπε και ότι έπρεπε να πάει σε εξυγίανση ο Συνεργατισμός διότι ήταν αφερέγγυος, για να υπάρξει δίκαιη μεταχείριση με τη Λαϊκή και την Τράπεζα Κύπρου, είπε.

Ο κ. Λουκαΐδης παρέπεμψε στη συνέχεια σε απόφαση Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, το 2018, στην οποία αναφερόταν ότι η Λαϊκή Τράπεζα και η Τράπεζα Κύπρου βρίσκονταν σε χειρότερη κατάσταση από τον Συνεργατισμό, και ότι δεν ήταν αφερέγγυος σε αντίθεση με τις δύο αυτές τράπεζες.

«Λέτε ότι ήταν νομοτέλεια η κατάληξη του Συνεργατισμού», είπε, απευθυνόμενος στους Κυβερνώντες και πρόσθεσε ότι είναι ψέμα ότι η Κυβέρνηση είχε να διαχειριστεί 7 δισ. ΜΕΔ στον Συνεργατισμό. Τα ΜΕΔ που παραλάβετε ήταν 1,5 δισ. ευρώ, είπε, και έφτασαν τα 2,7 δισ. ευρώ με βάση στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας τον Νιόβρη του 2013, αφότου άλλαξε και ο τρόπος υπολογισμού και οι παραδοχές, έγινε το κούρεμα και ξεκίνησε η διαδικασία φτωχοποίησης. «Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια υπερτριπλασιάστηκαν όταν αναλάβατε τη διακυβέρνηση και μέχρι σήμερα δεν καταφέρατε να αντιμετωπίσετε αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα», σημείωσε.

Ο Γιώργος Λουκαΐδης κάλεσε τον Υπουργό Οικονομικών να απαντήσει αν τελικά ήταν η μονή εναλλακτική αυτό που συνέβηκε με τον Συνεργατισμό και παρέπεμψε σε δήλωση του Χάρη Γεωργιάδη στη Βουλή «πέντε μήνες πριν το προμελετημένο έγκλημα», ότι η στήριξη του €1,7 δισ., δόθηκε για να διασφαλιστούν οι καταθέσεις των συμπολιτών μας και ότι ο Συνεργατισμός είχε σταθεροποιηθεί, παρά τις μεταβαλλόμενες εποπτικές απαιτήσεις, και βρισκόταν σε καλύτερη θέση από τις υπόλοιπες τράπεζες, ενώ πρόθεση της Κυβέρνησης ήταν να παραχωρηθούν όλες οι μετοχές στους Κύπριους πολίτες, χωρίς να τις πληρώσουν. «Άλλα λέγατε, άλλα εννοούσατε κι άλλα κάνατε. Είχατε αποφασίσει να σώσετε την Ελληνική σε βάρος αυτής της μεγάλης κοινωνικής κατάκτησης», είπε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ.

ΔΗΚΟ – Χριστιάνα Ερωτοκρίτου

Η αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου δήλωσε πως όλη αυτή η συζήτηση που γίνεται από κάποιους για την προ του 2013 εποχή, στην ουσία το μοναδικό πράγμα που κάνει είναι να αποπροσανατολίσει από όλα όσα είδαμε, βιώσαμε και πληρώσαμε από το 2013 και μετά. Η κ. Ερωτοκρίτου ζήτησε υπερψήφιση του ψηφίσματος που κατέθεσε το κόμμα της με το ΑΚΕΛ και την ΕΔΕΚ.

Σε ομιλία στην ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση για το Συνεργατισμό, διερωτήθηκε γιατί κανένας από τους σημερινούς εισηγητές του δεύτερου ψηφίσματος που κατατέθηκε σήμερα, ενώ ήταν τόσο μεγάλα τα προβλήματα του Συνεργατισμού πριν από το 2013, και αυτά οδήγησαν στην κατάρρευση, δεν ζήτησε έρευνα το 2013 και ανέμεναν το 2019.

Η κ. Ερωτοκρίτου διερωτήθηκε ακόμη κατά πόσο σήμερα, αν ο Συνεργατισμός ήταν ακόμη εν ζωή, και λειτουργούσε, θα απέδιδε κανείς τα εύσημα στα κόμματα εκείνα που είχαν μέλη τους στα ΔΣ του Συνεργατισμού προ του 2013 και θα έλεγαν αυτά τα κόμματα ότι διεκδικούν την επιτυχία του Συνεργατισμού.

“Φυσικά και όχι, αυτό είναι παράλογο επιχείρημα και λέω ότι αποπροσανατολίζει αυτή η επιχειρηματολογία που επιχειρείται σήμερα για την προ του 2013 εποχή γιατί με αυτό το τρόπο μεταθέτουμε το βάρος της προσοχής και της ευθύνης, τις ασήκωτες ευθύνες της Κυβέρνησης, σε όλους τους προηγούμενους”, ανέφερε.

Η κ. Ερωτοκρίτου ανέφερε ότι δεν μπορεί υπάρξει σύγκριση της εποχής προ του 2013 με τις ασήκωτες, όπως είπε, ευθύνες, για την μετά του 2013 εποχή, προσθέτοντας ότι προκύπτουν ερωτήματα προς όσους σήμερα κόπτονται δημοσίως για τα 7 εκατομμύρια ΜΕΔ.

“Εγώ θέτω το ερώτημα, αν ήταν τόσο μεγάλα τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια του Συνεργατισμού, γιατί με τόση ευκολία η διοίκηση από το 2013 και μετά διέγραφε εκατοντάδες εκατομμύρια, όταν εξυπηρετούνταν;”, διερωτήθηκε.

Μίλησε για δικαιολογίες και υπεκφυγές και ότι η αλήθεια είναι πως από το 2013 και μετά αυτό που έγινε στο Συνεργατισμό ήταν μνημείο κακοδιαχείρισης και την ανάληψη της ευθύνης δεν είναι κανένας διατεθειμένος από την Κυβέρνηση να την αναλάβει.

Ανέφερε ότι το ψήφισμα που κατατέθηκε από κοινού με το ΑΚΕΛ και την ΕΔΕΚ πρέπει να υπερψηφιστεί , γιατί αποδίδει στην ορθή τους διάσταση και στην πραγματικότητα τα γεγονότα που έλαβαν χώρα.

ΕΔΕΚ – Μαρίνος Σιζόπουλος

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος μιλώντας κατά τη συνέχιση της συζήτησης, στην Ολομέλεια της Βουλής για το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό  είπε ότι ευθύνες ποινικές υπάρχουν και για τα όσα συνέβησαν στον Συνεργατισμό πριν το 2013 για την ευνοιοκρατία και την κομματοκρατία και δήλωσε πως δεν είναι η ώρα να αποδοθούν ευθύνες και να ζητηθούν παραιτήσεις.

Ο κ. Σιζόπουλος απαντώντας σε ορισμένα από τα όσα ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα στη συζήτηση του θέματος, είπε πως η ΕΔΕΚ κατηγορήθηκε επειδή αγωνιζόταν για την υιοθέτηση της απλής αναλογικής για την εκλογή στις Επιτροπείες. Πρόσθεσε πως αυτοί που διαφωνούν με την απλή αναλογική πρέπει να ξεκαθαρίσουν αν είναι υπέρ της δημοκρατίας ή του ολοκληρωτισμού.
Περαιτέρω ο κ. Σιζόπουλος είπε πως τα κόμματα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες για τους νόμους που υπερψήφισαν και για τα όσα έπραξαν όταν κυβερνούσαν.

Σχολιάζοντας την κριτική ότι η ΕΔΕΚ ψήφισε τη συμφωνία πώλησης του Συνεργατισμού, είπε πως το κόμμα του αποφάσισε για τη λιγότερο επιζήμια από τις 3 επιλογές, που ήταν η εκκαθάριση απώλεια 8,5 δις των καταθετών, το κούρεμα των καταθέσεων και ενόψει του γεγονότος ότι οι καταθέσεις κάτω των 100.000 ήταν 8 δις και ανακεφαλαιοποίηση του Συνεργατισμού από το κράτος  θα οδηγούσε νέο μνημόνιο. Υπήρχε και η επιλογή για την πώληση στην Ελληνική στην οποία η ΕΔΕΚ κατέληξε είπε.

Πρόσθεσε πως όποιος σκέφτεται το συμφέρον των πολιτών και του τόπου αναλαμβάνει την ευθύνη.
Σε ό,τι αφορά το σχέδιο απόφασης που κατέθεσαν ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, είπε πως το κόμμα του υπέγραψε το σχέδιο απόφασης, όμως δεν συμφωνεί με το σύνολο των προνοιών καθώς πιστεύει ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες πριν και μετά το 2013.

Ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε πως δεν είναι η ώρα να αποδώσουμε πολιτικές ευθύνες και να ζητήσουμε παραιτήσεις, πρόσθεσε πως η ΕΔΕΚ ζητά να διαγραφεί η παράγραφος 4 του σχεδίου απόφασης και δήλωσε πως η ΕΔΕΚ κατέθεσε γραπτώς τις διαφορετικές τοποθετήσεις επί του σχεδίου απόφασης, ώστε να καταγραφούν στα πρακτικά.

Γιώργος Λιλλήκας – Συμμαχία Πολιτών

Ο κ. Λιλλήκας ανέφερε ότι η ανάληψη ευθύνης θα βοηθούσε στην έναρξη μιας νέας πολιτικής κουλτούρας και συμπλήρωσε πως ανέμενε από τις πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Γιώργος Περδίκης – Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης αφού υπενθύμισε ότι κατέθεσε πρόταση νόμου, προ ημερών, για να γίνονται σεβαστά τα πορίσματα των ερευνητικών επιτροπών, είπε πως με αυτή τη λογική και το πόρισμα για τον Συνεργατισμό θα πρέπει να γίνει καθ΄ ολοκληρία σεβαστό.

Ο κ. Περδίκης πρόσθεσε πως ο Υπουργός Οικονομικών έχει την κύρια ευθύνη για την κατάληξη του Συνεργατισμού και πρέπει να παραιτηθεί.  Πρόσθεσε πως ευθύνες καταλογίζονται και πριν το 2013, τις οποίες είχαν τα κόμματα και εξήγησε πως το σχέδιο απόφασης που κατατέθηκε από τους Οικολόγους και τη Συμμαχία, έχει την έννοια της πλήρους υιοθέτησης του πορίσματος.

Χρίστος Χρίστου – ΕΛΑΜ

Το δεύτερο σχέδιο απόφασης κατατέθηκε από το ΕΛΑΜ, ο Πρόεδρος του οποίου Χρίστος Χρίστου, ανέφερε πως το σχέδιο απόφασης, καταλογίζει ευθύνες σε όλα τα κόμματα και την Κυβέρνηση.

Μιχάλης Γιωργάλλας – Αλληλεγγύη

Ο Βουλευτής της Αλληλεγγύης Μιχάλης Γιωργάλλας, ανέφερε πως η θέση της Αλληλεγγύης εκφράστηκε τον Δεκέμβρη του 2015 από τον Πρόεδρο της Βουλής, που ήταν τότε Βουλευτής και ανέφερε πως αν η Βουλή αποφάσιζε διαφορετικά θα ήταν άλλη η πορεία του Συνεργατισμού.

Ο κ. Γιωργάλλας είπε ακόμα πως δεν συμφωνεί με την προσωποποίηση των ευθυνών και επανέλαβε ότι ευθύνες υπάρχουν στο σύνολο της Κυβέρνησης, την Κεντρική τράπεζα και τους θεσμούς της Ευρώπης,

Ανέφερε ακόμα πως διαχωρίζει τη θέση του για την παραίτηση του Υπουργού, είπε πως οι ευθύνες δεν κατανέμονται, αλλά αναλαμβάνονται και δήλωσε πως τοποθετείται υπέρ του ψηφίσματος των τριών κομμάτων.

Άννα Θεολόγου

Η ανεξάρτητη Βουλευτής Άννα Θεολόγου είπε πως υποστηρίζει τόσο το ψήφισμα όσο  και τα σχέδια αποφάσεων καθώς και τα τρία κείμενα αποτελούν το πλήρες ψήφισμα που θα ήθελε ο λαός.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network