MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Είπα, ξείπα» στο ΔΗΣΥ – Συνέρχεται η Επαρχιακή Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο Γιάννης Γιαννάκη αποσύρει την υποψηφιότητα του, ο Επίτροπος Εθελοντισμού τα… μάζεψε – Έσβησε την ανάρτηση χθες αργά το βράδυ – Αλαλούμ με το ψηφοδέλτιο της Λάρνακας – Σύσκεψη της Επαρχιακής Γραμματείας Λάρνακας

Advertisement

 

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, ο Γιαννάκη έγγραψε στο Facebook πως «οι δημοκρατικές μου αξίες και αρχές, η κοινωνική και η πολιτική μου δράση, καθώς, επίσης, η προσωπική μου συνείδηση, δεν μου επιτρέπουν να αποδεχτώ την απόφαση της ειδικής συνεδρίασης του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού, ημερομηνίας 5 Απριλίου 2016, η οποία, κατακυρώνοντας το τελικό ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου, με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του ΔΗ.ΣΥ. για τη Λάρνακα».

Μια ώρα αργότερα, η ανάρτηση του «εξαφανίστηκε» ως δια μαγείας…

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο», ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ανέφερε πως ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν έχει ακόμα οποιαδήποτε ενημέρωση αναφορικά με τις προθέσεις του κυρίου Γιαννάκη. Ο Πρόδρομος Προδρόμου σημείωσε ότι εναπόκειται στον ίδιο να ξεκαθαρίσει αν όντως έχει αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Σύσκεψη ελέω… Γιαννάκη

Με τα νέα δεδομένα ενώπιον της, συνέρχεται αυτή την ώρα η Επαρχιακή Γραμματεία του ΔΗΣΥ Λάρνακας για λήψη αποφάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται μετά και τις εξελίξεις με τον κύριο Γιαννάκη, το κόμμα να καλέσει πίσω την Αννίτα Δημητρίου, με άγνωστες όμως για την ώρα τις προθέσεις της.

Σε περίπτωση που η απόσυρση της υποψηφιότητας Γιαννάκη είναι οριστική και η Αννίτα Δημητρίου δεν αποσύρει τη χθεσινή της απόφαση και δεν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο, την έκτη θέση δεν αποκλείεται να λάβει ο Ζαχαρίας Παπαζαχαρίου, ο οποίος έλαβε την περασμένη Κυριακή 747 ψήφους και κατέληξε στην 7η θέση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network