MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είναι ώρα για δράση, όχι για λόγια

Advertisement

Sponsored by exness

Η BrainRocket κινητοποιεί όλες τις δυνάμεις της για να υποστηρίξει τους Ουκρανούς που φεύγουν από τη χώρα τους

Ο κόσμος πάγωσε πριν από λίγες ημέρες, ενώ η κατάσταση στην Ουκρανία εξελίσσεται ακόμα, με καταστροφές σε οικίες και σε άλλες υποδομές της χώρας.

Advertisement

Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι έχουν αφήσει τη γη τους και πολλοί χιλιάδες ακόμη έχουν εκτοπιστεί από τα σπίτια τους εντός της χώρας.

Λόγω των γεγονότων αυτών, η BrainRocket υποστηρίζει ενεργά τους υπαλλήλους μας εντός της Ουκρανίας και τις οικογένειές τους, που αναζητούν ασφάλεια κάπου αλλού, με ιατρική και ανθρωπιστική βοήθεια.

Για αρχή, τα Κεντρικά Γραφεία της BRO χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία σημαντικών πληροφοριών και συνεχών ενημερώσεων σχετικά με την κατάσταση.

Πολλοί εθελοντές έχουν έρθει σε εμάς και αυτή τη στιγμή ασχολούνται με διάφορα αιτήματα σε εξειδικευμένες ομάδες του Telegram που αφορούν ανθρωπιστική βοήθεια, φάρμακα, μετακινήσεις, συναισθηματική υποστήριξη, προγράμματα μεταφορών, διαμονή, στέγαση, τροφή, χορήγηση visa και ξενοδοχεία.

Αυτή τη στιγμή ο Κοινωνικός Σύλλογος της BRO συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια με τη μορφή τροφίμων, ρούχων και ατομικών ειδών που θα μεταφερθούν στην Ουκρανία με ανθρωπιστικές πτήσεις.

Σε συνεργασία με άλλες εταιρείες τεχνολογίας στην Κύπρο, η BrainRocket θα παρέχει στέγαση σε πάνω από 1.800 Ουκρανούς πρόσφυγες.

Επιπλέον, η εταιρεία ξεκίνησε τον Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο BRO για τη συγκέντρωση συνεισφορών και χρηματικών δωρεών από υπαλλήλους της Εταιρείας. Σε εβδομαδιαία βάση η BrainRocket θα διπλασιάζει το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τους συμμετέχοντες και θα το στέλνει σε όσους βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης στην Ουκρανία.

Επιπρόσθετα, η πτήση charter BRO_FLY κατάφερε επιτυχώς να μεταφέρει περισσότερα από 150 άτομα με τις οικογένειές τους από τη Ρουμανία στην Κύπρο.

Επίσης, έξι οικογένειες έχουν ήδη φτάσει στην Κύπρο και θα λάβουν το επίδομα μετεγκατάστασής τους. Όσον αφορά όσους δεν μπορούν να επιστρέψουν στην Ουκρανία και παραμένουν στο νησί, θα τους προσφερθεί επίσης οικονομική στήριξη.

Περισσότερα από 120 αιτήματα για μετακινήσεις, ιατρική βοήθεια, στέγαση, παροχή Visa και κρατήσεις εισιτηρίων έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, παρέχοντας την απαιτούμενη βοήθεια.

Η BrainRocket ξεκίνησε έναν έρανο για την παροχή οικονομικής στήριξης στις οικογένειες που μεταφέρθηκαν στην Κύπρο, μέχρι επίσημα να εργοδοτηθούν. Επιπλέον, πακέτα παροχής τροφίμων αγοράστηκαν και δόθηκαν σε οικογένειες στην πόλη Mykolaiv, με τη μεταφορά περισσοτέρων χρημάτων για το σκοπό αυτό, να είναι σε εξέλιξη. Τέλος, η εβραϊκή κοινότητα στην πόλη Anatevka, κοντά στο Κίεβο, μας βοηθά να μεταφέρουμε όλους τους ανθρώπους με λεωφορείο έως τα ουκρανικά σύνορα.

Κάθε συνεισφορά δωρεάς έχει θετικό αντίκτυπο και αυτή αποτελεί μόνο μία από τις μεθόδους που έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε εμείς εδώ στην Κύπρο για να προσφέρουμε μία χείρα βοηθείας στους ανθρώπους της Ουκρανίας, καθώς προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο στην αγαπημένη τους πατρίδα.

Με τα πρόσφατα γεγονότα, οι Ουκρανοί πολίτες χρειάζονται τη βοήθειά μας περισσότερο από ποτέ. Ως εκ τούτου, η BrainRocket παροτρύνει όλους τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις να λάβουν μέρος σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και να υποστηρίξουν τους ανθρώπους που επηρεάζονται από την κρίση.

Γνωρίζοντας πως η χώρα χρειάζεται άμεσα τη βοήθειά μας, η BrainRocket θα παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερο πρακτική βοήθεια, ξεκινώντας άμεσα. Πάνω από όλα,ελπίζουμε να υπάρξει στην Ουκρανία ειρήνη και ασφάλεια τις ερχόμενες ημέρες!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal