MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είναι Μάρτιος και ο καιρός το ξέρει! Από ανοιξιάτικες θερμοκρασίες μέχρι βροχές και ισχυρούς ανέμους

Advertisement

Sponsored by exness

Η πρόγνωση του καιρού μας υπενθυμίζει ότι έχουμε… Μάρτιο! Λίγο απ’ όλα στο καιρικό «μενού» – Ξεκινάει αίρθιος αλλά και με αυξημένες νεφώσεις – Ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών σήμερα και τις επόμενες ημέρες – Κάπου και… ισχυροί άνεμοι – Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα – Μέχρι και 22 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα – Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας – Τι μας επιφυλάσσει μέχρι και την Τετάρτη – Αναλυτικά από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Advertisement

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα, ωστόσο, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται θα δώσουν μεμονωμένη βροχή, σε περιοχές στα ορεινά και στο εσωτερικό. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, η οποία αναμένεται να υποχωρήσει μέχρι αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στο δυτικό μισό του νησιού αναμένεται να παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά, κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι και αργότερα τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται κατά τόπους μεμονωμένες βροχές, ενώ την περιοχή παροδικά θα επηρεάσει ένα πολύ ισχυρό αρχικά δυτικό και αργότερα βορειοδυτικό ρεύμα αέρα.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τρίτη και θα κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη, αναμένεται πτώση στη θερμοκρασία και θα κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network