MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Είμαι αθώος» δηλώνει ο Κυαμίδης, λύγισε ο γιατρός για τις μίζες! «Μέσα» και οι δύο

Advertisement

Sponsored by exness

Οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα που λάμβαναν μίζες – Τέθηκαν υπό οχταήμερη κράτηση – Έκαψε τον Κυαμίδη ο δεύτερος ύποπτος – Τι υποστηρίζει ο Διευθυντής

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκαν οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για μίζες χιλιάδων ευρώ. Το Δικαστήριο διέταξε την 8ήμερηη κράτηση τους. Πρόκειται για το Διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του και εκτελεστικό Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Γιάννη Κυαμίδη και ακόμα ένα γιατρό του ίδιου τμήματος.

Ο Γιάννης Κυαμίδης κατηγορείται για λήψη μιζών από το Ακουολογικό Κέντρο Λευκωσίας με το αζημίωτο. Συνολικά εναντίον των δύο διερευνώνται 8 αδικήματα.

Ανακρινόμενος ο δεύτερος ύποπτος παραδέχθηκε πως σε τρεις με τέσσερις περιπτώσεις έλαβε επιταγές με διάφορα χρηματικά ποσά ως δώρο για τους ασθενείς που του έστελνε στο Ακουλογικό Κέντρο.

Από την πλευρά του ο Κυαμίδης κρατεί στάση σιωπής ενώ υποστήριξε  πως είναι αθώος και αρνήθηκε να απαντήσεις στις ερωτήσεις των ανακριτών. Μάλιστα μετά τη σύλληψη του φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς, «Έπιασα ένα φάκελο δεν ξέρω αν έχει λεφτά μέσα».

Υπενθυμίζεται ότι οι μίζες που έλαβε ο Κυαμίδης αγγίζουν τις 128 χιλιάδες ευρώ τις οποίες έπαιρνε ως αμοιβή για τους πελάτες που έστελνε στο συγκεκριμένο κέντρο ως κυβερνητικός γιατρός. Ο γιατρός με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν ενώπιον των Αρχών έλαβε μίζες 13 χιλιάδες ευρώ.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται ενώ καταζητείται και τρίτο πρόσωπο ο Διευθυντής της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής  του Νοσοκομείου Λάρνακας. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network