MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εικονικές αερομαχίες από ισραηλινά μαχητικά πάνω από την Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Εικονικές αερομαχίες πραγματοποίησαν χθες βράδυ έξι ζεύγη Ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την Γιόλου και το Πολεμι.

Advertisement

Κάτοικοι των γύρω κοινοτήτων παρακολουθούσαν για τριάντα περίπου λεπτά τους Ισραηλινούς πιλότους να πραγματοποιούν ελιγμούς και βυθίσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες το σενάριο της συγκεκριμένης άσκησης προέβλεπε την απόκρουση «εχθρικών» αεροσκαφών που είχαν παραβιάσει το FIR Λευκωσίας από «φίλιες» δυνάμεις που επενέβηκαν και απέκρουσαν τους εισβολείς.   

Από τις αρχές της εβδομάδας δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς είχαν την ευκαιρία να ασκηθούν με την ισχυρότερη πολεμική αεροπορία της περιοχής και μια από τις καλύτερες σε όλο τον κόσμο.  Μαχητικά αεροσκάφη της Ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας διαφόρων τύπων  πραγματοποίησαν τις τελευταίες μέρες διελεύσεις και ασκήσεις πάνω από διάφορες  περιοχές της Κύπρου.

Τα πολεμικά αεροσκάφη συμμετείχαν στην  προγραμματισμένη άσκηση με την επωνυμία «ΟΝΙΣΗΛΟΣ–ΓΕΔΕΩΝ 1/2017»  που ολοκληρώνεται σήμερα μέσα στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

 Η άσκηση διεξάγεται εντός του FIR Λευκωσίας και σε μεγάλο τμήμα του χερσαίου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε αυτή συμμετέχει προσωπικό και μέσα της Εθνικής Φρουράς, καθώς και αεροσκάφη διαφόρων τύπων της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network