MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εικόνες ενδεικτικές του φοβερού τροχαίου. Άμορφη μάζα το όχημα της Ελισάβετ… σε σοβαρή κατάσταση η συνοδηγός

Advertisement

Sponsored by exness

Θλίψη για τη νέα τραγωδία με θύμα μια 23χρονη κοπέλα, την Ελισάβετ Σπανού – Σε σοβαρή κατάσταση η 20χρονη συνοδηγός της – Είχαν εγκλωβιστεί στο όχημα μετά από φοβερό τροχαίο με πρόσκρουση σε κιγκλίδωμα και σύγκρουση με βυτιοφόρο όχημα – Αναζητεί μαρτυρία και πληροφορίες για τις συνθήκες η Αστυνομία

Συγκλονισμένη η κυπριακή κοινωνία από την τραγική είδηση θανάτου μίας κοπέλας μόλις 23 ετών, της Ελισάβετ Σπανού, μετά από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο δρόμο Τσερίου-Χαλεπιανών. 

Advertisement

Τραγικές συνθήκες…

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, το δυστύχημα συνέβη όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα που οδηγούσε η άτυχη 23χρονη παρεξέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε προστατευτικό κιγκλίδωμα στην άκρη του δρόμου. Αμέσως μετά την πρόσκρουση, το όχημα της 23χρονης Ελισάβετ εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε βίαια με βυτιοφόρο και ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, οι δύο νεαρές είχαν εγκλωβιστεί στο μοιραίο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται, ενδεικτικές. Το αυτοκίνητο της άτυχης 23χρονης μετατράπηκε σε άμορφη μάζα…

Δείτε εικόνες από τα δύο οχήματα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 20χρονη συνοδηγός του μοιραίου οχήματος η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ενώ ήδη υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση.

Αναζητεί μαρτυρία και πληροφορίες η Αστυνομία

Mε ανακοίνωσή της η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς το κοινό για τις συνθήκες πρόκλησης του νέου θανατηφόρου.

«Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό», αναφέρεται χαρακτηριστικά με τις εξετάσεις των αρχών να συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network