MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εικόνες από τα λαθραία τσιγάρα που κατασχέθηκαν μετά από την καταδίωξη στη Λεμεσό. Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Aπό τις πιο μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων είχε στην κατοχή του ο 57χρονος που συνελήφθη μετά από καταδίωξη στη Λεμεσό – Στο όχημά του εντοπίστηκε και μεγάλο χρηματικό ποσό – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα όσα κατασχέθηκαν από τις αρχές

Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων φέρεται να είχε στην κατοχή του ο 57χρονος, που συνελήφθη χθες μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό.

Advertisement

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι ο 57χρονος παρακολουθείτο από μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία που λήφθηκε, ότι θεάθηκε σε περιοχή της Δεκέλειας να κατευθύνεται προς τη Λεμεσό, έχοντας μαζί του μεγάλη ποσότητα λαθραίων καπνικών προϊόντων.

«Μετά τη σύλληψή του, το όχημα ασφαλίστηκε και μεταφέρθηκε στην Αστυνομία, όπου σήμερα ακολούθησε έρευνα και εντοπίστηκαν σε αυτό καπνικά προϊόντα αξίας πέραν των 50 χιλιάδων ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των 22,700 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Κυριάκου.

Μάλιστα, όπως πιστεύεται από τις αρχές, τα λαθραία καπνικά προϊόντα φέρεται να προέρχονται από τα κατεχόμενα.

Ο ύποπτος, μετά από εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησής του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, τέθηκε υπό 8ημερη κράτηση, ενώ υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, κρατείται για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, υπό φρούρηση.

Το χρονικό της υπόθεσης και η επεισοδιακή καταδίωξη

Στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικής πληροφορίας που αφορούσε όχημα το οποίο μετέφερε μεγάλο αριθμό αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα χθες το απόγευμα, να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το όχημα κάνοντας χρήση σειρήνων και φάρων, το προσέγγισαν και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και αφού ανέπτυξε ταχύτητα, συνέχισε να οδηγεί επικίνδυνα.

Ο οδηγός εισήλθε σε κατοικημένη περιοχή στη Λεμεσό, παραβιάζοντας φώτα και σήματα τροχαίας και κάνοντας διάφορους επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ σε κάποιο σημείο πέρασε πάνω από διαχωριστική νησίδα και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός εισήλθε ξανά στον περαστικό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας με κατεύθυνση τη Λευκωσία όπου τα μέλη της Αστυνομίας που τον ακολουθούσαν, έριξαν προειδοποιητικό πυροβολισμό στον αέρα. Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε συνεχίζοντας να οδηγεί επικίνδυνα.

Τα μέλη της Αστυνομίας έριξαν πυροβολισμούς στα ελαστικά του οχήματος το οποίο ακινητοποιήθηκε.

Στην προσπάθεια του οδηγού να ανοίξει την πόρτα του οχήματος του με σκοπό να διαφύγει, αυτός φέρεται να κτύπησε το κεφάλι του στην πόρτα. Τα μέλη της Αστυνομίας τον πλησίασαν και τον συνέλαβαν ενώ αυτός φέρεται να τους εξύβρισε, να προέβαλε αντίσταση ενώ φέρεται να επιτέθηκε σε μέλος της Αστυνομίας κτυπώντας το στο πόδι.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 57χρονο κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε εντοπίστηκε εντός του οχήματος μεγάλος αριθμός αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Το όχημα μεταφέρθηκε στις αποθήκες του Τελωνείου στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού όπου ελέγχθηκε από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας, την Τροχαία Λεμεσού και το Τμήμα Τελωνείων συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network