MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ειδικές τιμές εισιτηρίων από AEGEAN για επιβάτες Cobalt. Διαβάστε τις πληροφορίες

Advertisement

Sponsored by exness

Θα επιχειρούν με μεγαλύτερα αεροσκάφη σε όσες πτήσεις είναι εφικτό – Δείτε τις λεπτομέρειες

Advertisement

Ειδικές τιμές εισιτηρίων ανακοίνωσε η AEGEAN για τους επιβάτες της Cobalt που επηρεάζονται από το κλείσιμο της εταιρείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της αναστολής των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Cobalt Air και αναγνωρίζοντας τις άμεσες ανάγκες που δημιουργούνται για τους επηρεαζόμενους επιβάτες, η AEGEAN και η Olympic Air ανακοινώνουν πρωτοβουλίες για τη διευκόλυνσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η AEGEAN και η Olympic Air προσφέρουν ειδικούς ναύλους που ξεκινούν από 66€ (συμπεριλαμβανόμενων των φόρων) για απευθείας πτήσεις από Λάρνακα – Αθήνα και από Λάρνακα – Θεσσαλονίκη καθώς και ειδικούς ναύλους προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού που πραγματοποιούσε πτήσεις η Cobalt Air, όπως Παρίσι, Μόσχα, Φρανκφούρτη, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Μαδρίτη, Δουβλίνο, Γενεύη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Λονδίνο. Οι ειδικοί ναύλοι αφορούν αποκλειστικά επιβάτες που θα προσκομίσουν αντίγραφο του εισιτηρίου της Cobalt Air και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και τις 30.11.2018 με περίοδο ταξιδίου το ίδιο διάστημα.

Παράλληλα, η AEGEAN και η Olympic Air ενισχύουν το υφιστάμενο πρόγραμμα δρομολογίων από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς από σήμερα μέχρι και τις 27.10.2018 καθημερινώς, προστίθεται μια έκτακτη πτήση Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα και τρείς έκτακτες συχνότητες Λάρνακα – Θεσσαλονίκη – Λάρνακα. Επιπλέον, η εταιρεία θα επιχειρεί, σε όσες περισσότερες πτήσεις είναι εφικτό, με μεγαλύτερο τύπο αεροσκάφους αυξάνοντας τις διαθέσιμες θέσεις στις προγραμματισμένες πτήσεις από τη Λάρνακα».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network