MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είδε Ακιντζί και Ταλάτ ο Πιτέλα στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Επαφές στα κατεχόμενα είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Ομάδας της Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα.

Advertisement

Όπως μεταδόθηκε από τα κατεχόμενα ο κ. Πιτέλα συναντήθηκε με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί και τον ηγέτη του ΡΤΚ Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ο κ. Πιτέλα είπε ότι η Ευρώπη επιθυμεί να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο Ισλάμ ότι «εμείς οι Ευρωπαίοι είμαστε φίλοι σας και όχι εχθροί σας, μην πιστεύετε στην προπαγάνδα».

Ανέφερε επίσης ότι βρίσκεται στην Κύπρο για να υποβοηθήσει τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού και ευχήθηκε όπως η Κύπρος επανενωθεί σύμφωνα με τις αρχές και αξίες της ΕΕ και τα ψηφίσματα των ΗΕ.

Από την πλευρά του ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ εξέφρασε αποτροπιασμό για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες τις οποίες και χαρακτήρισε σοκ για την ανθρωπότητα.

Είπε επίσης ότι η αντίληψη ότι η τρομοκρατία προέρχεται από τους Ισλαμιστές είναι λανθασμένη, αναφέροντας πως τρομοκρατικά χτυπήματα συμβαίνουν και στην Τουρκία που είναι μια ισλαμική χώρα. Τόνισε δε πως αυτό που χρειάζεται είναι να εξαλειφτούν τα αίτια της τρομοκρατίας.

Χαρακτήρισε τέλος σημαντική την επίσκεψη Πιτέλα στην Κύπρο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network