MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είχε ξυλοκοπήσει στο παρελθόν αστυνομικό στη Λάρνακα ο αεροπειρατής

Advertisement

Sponsored by exness

Ψυχολογικά ασταθής ο αεροπειρατής της Λάρνακας –  Παλιός γνώριμος της αστυνομίας – Είχε ξυλοκοπήσει γυναίκα αστυνομικό – Εξέτισε και ποινή φυλάκισης στην Αίγυπτο – Εμφανιζόταν ως άτομο με διασυνδέσεις με εξτρεμιστικά στοιχεία – Έφυγε από την Κύπρο εδώ και 26 χρόνια και εκ τότε δεν είχε επαφή με την οικογένεια του

Advertisement

«Πλούσιο» το παρελθόν του 59χρονου Αιγύπτιου αεροπειρατή ο οποίος με εκρηκτικά «μαϊμού» κατέβαλε αεροσκάφος κρατώντας για έξι ώρες ομήρους στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ο  Σαΐφ Ελ Ντι Μουσταφά διέμενε στη Κύπρο μέχρι το 1994 ενώ απέκτησε με την πρώην σύζυγο του 5 παιδιά εκ των οποίων η μια τους κόρη σκοτώθηκε σε δυστύχημα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε συγγενικό πρόσωπο στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος»  59χρονος όταν ο 50χρονος όταν διέμενε στην Κύπρο πηγαινοερχόταν στην Αίγυπτο και κάθε φορά εμφανιζόταν με διαφορετικό διαβατήριο ενώ παρουσιαζόταν στο οικογενειακό περιβάλλον της πρώην συζύγου του ως φανατικό μέλος της οργάνωσης PLO, του μετέπειτα ιδρυτή του Παλαιστινιακού Κράτους, Γιασέρ Αράφατ. Ισχυριζόταν ακόμη ότι στο μητρώο του περιλαμβάνονταν η δολοφονία τριών Ισραηλινών στρατιωτών.

Όπως είχε μεταδώσει χθες η Cyprus Times ο 59χρονος ο οποίος είναι πρώην αξιωματικός των Αιγυπτιακών αρχών στο παρελθόν εξέτισε ποινή φυλάκισης στην Αίγυπτο για διάφορα αδικήματα.  

Κατά τη διάρκεια διαμονής του στην Κύπρο ο Μουσταφά περί τα τέλη της δεκαετίας του 1980 επιτέθηκε και ξυλοκόπησε γυναίκα αστυνομικό η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί από τα τραύματα στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο 59χρονος αφού έφυγε από την Κύπρο εδώ και περίπου 26χρονια, οπότε χώρισε με τη σύζυγο του, δεν είχε επαφή ούτε με την ίδια αλλά ούτε με τα παιδιά του. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network