MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είχε συχνά πάρε-δώσε και με την Ελληνική Αστυνομία ο εκτελεστής της Αγίας Νάπας

Advertisement

Sponsored by exness

Σε αστυνομική καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Κερατσίνι, το 2013, είχε εμπλακεί ο 48χρονος Aleks Burelli, καταζητούμενος για το αιματοκύλισμα στην Αγία Νάπα – Πως απασχόλησε την Ελληνική Αστυνομία – Πληροφορίες για το παρελθόν του κάνουν τον γύρο των Ελλαδικών ΜΜΕ

Advertisement

Ο Burelli, ως θύτης ή θύμα υπόθεσης απάτης με αγορά χρυσών λιρών, είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς σε δρόμους του Κερατσινίου και δεν σταμάτησε σε σήμα τους για έλεγχο. Ακολούθησε φρενήρης καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας, ο 48χρονος φαίνεται να πυροβόλησε, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη μαζί με έναν Έλληνα, όταν το όχημα ανατράπηκε εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει. Προφυλακίστηκε για 12 μήνες. Αρχικά η κατηγορία σε βάρος του ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών, σε βαθμό κακουργήματος ωστόσο αργότερα η κατηγορία μετατράπηκε σε πλημμέλημα για άσκοπους πυροβολισμούς.  

Δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε απασχολήσει τις ελληνικές διωκτικές αρχές. Το 2006 είχε συλληφθεί για κατοχή ενός κιλού κοκαΐνης και πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 14 χρόνια φυλάκισης. Έμεινε έγκλειστος για τρία χρόνια έως ότου αποφυλακίστηκε το 2009. Ο καταζητούμενος φαίνεται να είχε μεγαλώσει στην Ελλάδα και φοιτούσε στο 5ο Γυμνάσιο Κερατσινίου.

Για τις αναζητήσεις του Aleks BURRELI έχουν ενημερωθεί και οι ελληνικές αρχές για την περίπτωση που ο καταζητούμενος καταφέρει να φθάσει στην Ελλάδα, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν συγγενικά του πρόσωπα που βρίσκονται στο Κερατσίνι, προκειμένου να δώσουν πληροφορίες για τις διασυνδέσεις και επαφές του 48χρονου, όπως και για το που μπορεί να βρίσκεται.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία  φοβάται την δολοφονική «απόσυρση» του 48χρονου καταζητούμενου Aleks Burelli, από τους «εντολείς» της εκτέλεσης του συμβολαίου θανάτου Φάνου Καλοψιδιώτη και του αιματοκυλίσματος στην Αγία Νάπα, και έχουν εκδώσει έντονες αναζητήσεις για τον σύντομο εντοπισμό του. Γι αυτό το λόγο έχουν ενημερώσει Interpol και Europol, όπως και τις ελληνικές αρχές για την περίπτωση που ταξιδέψει στην Ελλάδα, όπως είχε κάνει στο παρελθόν.

 Πηγή:TheTOC

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ

ShootandGoal