MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είχε μετατρέψει το διαμέρισμα της σε… οίκο ανοχής! Χειροπέδες σε 25χρονη στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη 25χρονη για πορνεία στη Λεμεσό – Μόλις βγήκε ο πελάτης μπούκαραν στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί – Η νεαρή από την Ελλάδα αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές

Advertisement

Μετά από συγκεκριμένη πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, για διεξαγωγή πορνείας σε συγκεκριμένο διαμέρισμα στη Λεμεσό, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού έθεσαν υπό παρακολούθηση το εν λόγω διαμέρισμα.

Κατά την παρακολούθηση, οι αστυνομικοί είδαν έναν άντρα να εισέρχεται στο διαμέρισμα. Όταν ο άντρας έφυγε τότε τα μέλη του ΟΠΕ έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Εντός του διαμερίσματος, βρισκόταν 25χρονη γυναίκα από την Ελλάδα ενώ από τις έρευνες εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια αριθμός προφυλακτικών, σεξουαλικών βοηθημάτων και κινητών τηλεφώνων, καθώς και το χρηματικό ποσό των €135.

Η 25χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ωστόσο αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές. Στο μεταξύ, η Αστυνομία αναζητεί τα ίχνη δεύτερης κοπέλας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, λειτουργούσε ως μεσάζων και παρέπεμπε μέσω τηλεφώνου τους πελάτες στο διαμέρισμα της 25χρονης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network