MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είχε κρυμμένο περίστροφο ο παιδοκτόνος της Παραμύθας

Advertisement

Sponsored by exness

Είχε κρυμμένο περίστροφο στο δωμάτιο του ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – Το βρήκε η σύζυγος του την ώρα που καθάριζε – Ξανά στην Παραμύθα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού

Advertisement

Το πρωί, η σύζυγος του παιδοκτόνου της Παραμύθας, ο οποίος από την ημέρα που έστρεψε όπλο και σκότωσε τον 19χρονο γιο του νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Λεμεσού, εντόπισε στο δωμάτιο τους, καλά κρυμμένο ένα πιστόλι.

Τρομοκρατημένη η γυναίκα επικοινώνησε με την Αστυνομία και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού έσπευσαν στην οικία της στην Παραμύθα. Όπως η ίδια ανέφερε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, εντόπισε το όπλο ενώ καθάριζε το δωμάτιο, σε κρύπτη πίσω από κομοδίνο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι, κατά την οποία εντοπίστηκαν και έξι πλήρη φυσίγγια. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περίστροφο δεν ήταν έμφορτο, είναι όμως σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση.

Το όπλο έχει ήδη σταλεί για βαλλιστική εξέταση, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της 14ης Οκτωβρίου, όταν ο 67χρονος πατέρας έστρεψε το κυνηγετικό του όπλο εναντίον του 19χρονου γιου του. Ο σχεδόν εξ επαφής πυροβολισμός, επέφερε τον ακαριαίο θάνατο του νεαρού και άφησε μια ολόκληρη κοινωνία ν’ αναρωτιέται πως για ασήμαντη αφορμή, ένας πατέρας μπορεί να στρέψει όπλο εναντίον του παιδιού του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network