MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είχε φυλακιστεί για βομβιστική επίθεση… ο άντρας με την «ύποπτη» βαλίτσα στο Προεδρικό. «Δεν πήγα για κακό»

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες φόρεσε η αστυνομία σε 61χρονο για την «ύποπτη» βαλίτσα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο – Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στο παρελθόν για βομβιστική επίθεση ο ύποπτος – Γνωστός στις αρχές – Ισχυρίζεται ότι δεν πήγε για κακό στο Προεδρικό και ότι… ήθελε να δώσει τα ρούχα του στην Κυπριακή Δημοκρατία

Γνωστός στις αρχές είναι ο 61χρονος συλληφθείς για την υπόθεση εντοπισμού «ύποπτης» βαλίτσας, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στις 8 Αυγούστου.

Advertisement

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Cyprus Times ο 61χρονος Ελληνοκύπριος είναι γνώριμος στις αρχές, με «πλούσιο» παρελθόν. Είχε απασχολήσει την αστυνομία, τόσο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και για βομβιστική επίθεση πριν από αρκετά χρόνια.

Ο ύποπτος μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης για την βομβιστική επίθεση.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες της Cyprus Times ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι άφησε την βαλίτσα στο Προεδρικό Μέγαρο λέγοντας στους ανακριτές, ότι συμμετέχει συχνά σε διαδηλώσεις καθώς είναι φτωχός άνθρωπος και πάει στο Προεδρικό για να διαμαρτυρηθεί.

Πάντως, για το περιεχόμενο της βαλίτσας που μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι είχε διάφορα ρούχα και σύρματα, ισχυρίστηκε ότι πάντα τα κουβαλά μαζί του. Για τα ρούχα είπε ότι ήθελε να τα δώσει στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο Προεδρικό, ενώ τα σύρματα τα χρειάζεται γιατί κάνει επιδιορθώσεις στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι η βαλίτσα εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη από πυροτεχνουργό της αστυνομίας.

Ο 61χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οχληρίας, της διασάλευσης της ειρήνης, της πρόκλησης ανησυχίας και της παράνομης εισόδου, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται πως στις 8 Αυγούστου οι αρχές τέθηκαν σε συναγερμό μετά από πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες εντόπισαν μια «ύποπτη» βαλίτσα που βρισκόταν πάνω στο πεζοδρόμιο, έξω από την είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network